Ispovesti

ŠEST GODINA ŠTEDIM PARE I KONAČNO JE DOŠAO DAN KADA BEŽIM OD MUŽA: I to zbog intimnih odnosa - ovo je PROBLEM

Ispovest žene koja je 28 godina u braku.

28.08.2024 22:10

ŠEST GODINA ŠTEDIM PARE I KONAČNO JE DOŠAO DAN KADA BEŽIM OD MUŽA: I to zbog intimnih odnosa - ovo je PROBLEM
Shutterstock

Brioni je žena koja je toliko umorna od svog braka da je čak šest godina stvarala plan kako da pobegne, a njen muž to nije primetio. U braku je 28 godina, a tokom poslednjih nekoliko vešto je skupljala novac. On toga nije svestan. Ona se oseća kao da je udata za stranca i tvrdi da je njen muž sebičan.

Takođe, tvrdi da je nezamislivo da ima intiman odnos sa njim, a čak joj smeta i da nosi njegovo prezime.

- Sada bi bilo nezamislivo da spavam sa njim. Ne sviđa mi se niti osećam ikakvu povezanost, koja mi je potrebna za uživanje u odnosu. Ponekad se pitam dobija li to negde drugo, iako nema znakova da me je prevario. Čak i kada pomislim na njega sa drugom devojkom, budem ravnodušna - rekla je ona u ispovesti za The Sun.

Nesrećna supruga shvatila je da više ne zna sa kime je u braku kada se njihova ćerka Helen (26) iselila s 18 godina. Radila je honorarno i pokrenula firmu, ali pod svojim devojačkim prezimenom, učinila je to nakon što je pokušala da razgovara o novom poslovnom potezu sa svojom suprugom, ali on se nije potrudio ni da sluša dok je gledao fudbal.

Ona se prisetila vremena kada su se dopadali jedno drugom i osetila je strah. Prvi put je razmišljala o tome da ga ostavi pre šest godina, ali nije bila finansijski u mogućnosti.

- Uštedela sam 25.000 funti za svoj fond za beg. Srećna sam što nemam mnogo troškova i što 30 odsto svojih prihoda mesečno mogu da odvojim. Srećom, moj suprug nije zainteresovan za moj posao pa ne dovodi u pitanje moje finansije - objasnila je.

Brioni je otkrila da je datum njenog bega 15. januara, jer želi Božić da dočeka sa porodicom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)