Ispovesti

NA GODIŠNJICI SMRTI BIVŠEG DEČKA POJAVIO JOJ SE ZNAK NA TELU: Šok koji je doživela ne može rečima da opiše

Preminuo je pre dve godine, a sada se dogodilo nešto čudno.

06.07.2024 21:01

NA GODIŠNJICI SMRTI BIVŠEG DEČKA POJAVIO JOJ SE ZNAK NA TELU: Šok koji je doživela ne može rečima da opiše
Printscreen/Instagram/laurengoodger

Zvezda rijalitija Towie Loren Gudžer nedavno je podelila duboko emotivno iskustvo za koje veruje da je znak njenog pokojnog bivšeg dečka, Džejka Mcleana, na godišnjicu njegove tragične smrti. Džejk, koji je tragično preminuo pre dve godine u fatalnoj saobraćajnoj nesreći u Turskoj, a sa njim je bila devojka i koleginica iz navedenog rijalitija Iazmin Oukhelou. Dok je Iazmin nekim čudom preživela nesreću uprkos teškim povredama, Džejkova smrt ostavila je dubok uticaj na one koji su ga poznavali, uključujući i Loren.

Loren, koja je bila u burnoj vezi sa Džejkom više od četiri godine, čak i nakon njihovog razlaza 2016, otkrila je upečatljiv trenutak na godišnjicu Džejkove smrti. Uprkos tome što je bila podvrgnuta sesijama laserskog uklanjanja tetovaže Džejkovog imena na njenom zglobu, bila je zaprepašćena kada je otkrila da je tetovaža vidljivija nego ikada ranije baš tog dana. Ova neobična pojava navela ju je da poveruje da je to bio jasan Džejkov znak. Emotivni trenutak podstakao je Loren da svoje iskustvo podeli sa pratiocima na Instagramu, gde je izrazila šok zbog ponovnog pojavljivanja tetovaže, rekavši da joj je Džejk tog dana definitivno pokazao nešto.

 

Printscreen/Instagram/laurengoodger

Tetovaža na dan godišnjice smrti njenog bivšeg dečka

Odavanje počasti

Na ovaj dirljiv datum, Loren je takođe objavila njihovu zajedničku fotografiju, praćenu iskrenim opisom koji izražava trajnu ljubav i sećanje na njega. Ponovila je da će Džejk uvek imati posebno mesto u njenom srcu, simbolizujući trajni uticaj koji je imao na njen život. Pored toga, pridružila se ostalim članovima ekipe u opraštanju od Džejka na njegovoj sahrani, gde je javno prenela svoja osećanja i naglasila da će on zauvek ostati deo nje, piše Mirror.
 

Printscreen/Instagram/laurengoodger

Devojci se na godišnjicu smrti bivšeg pojavio znak na telu

 

Tragična saobraćajna nesreća koja je odnela njegov život dogodila se dok je bio na odmoru u Bodrumu sa devojkom, sa kojom je obnovio svoju vezu 2019. Incident nije uticao samo na one koji su direktno umešani, već je i doveo do toga da Iazmin napusti emisiju zbog gubitka. 


BONUS VIDEO:

Komentari (0)