Ispovesti

PROMENIO SE ČIM SAM MU PRIZNALA DA ČEKAM BEBU: Uzela sam njegov telefon i otkrila nešto najgore!

Posumnjala je da je vara, pa mu pregledala mobilni.

06.06.2024 21:00

PROMENIO SE ČIM SAM MU PRIZNALA DA ČEKAM BEBU: Uzela sam njegov telefon i otkrila nešto najgore!
shutterstock.com

Anonimna žena je otkrila šokantnu istinu na internet forumu, nakon što je njen dečko, sa kojim očekuje dete, izašao da proslavi njenu trudnoću i završio u krevetu sa drugom. 

- Moj dečko (33) i ja (31) smo zajedno tri godine. On čak fizički i nije bio “moj tip” i prijatelji su me čak pitali zašto sam sa njim. Zaljubila sam se u njegovu impulsivnost i strast, ali ubrzo nakon vesti o trudnoći on je postao nervozan i povučen. Sumnje su se pojavile kada sam primetila da ne ispušta telefon iz ruku. Jednom sam pogledala njegov mobilni i otkrila nepristojne poruke sa drugom ženom. Shvatila sam da je bio na čak tri sastanka sa tom ženom, a poslednji je bio nedelju dana nakon što je saznao za moju trudnoću. Kada sam se suočila sa njim nije ni pokušao da demnatuje prevaru. Samo je pokušao da izmanevriše datume, ali sve sam sama videla - požalila se ona, a o tome je pisao i The Sun.

shutterstock.com

Nije mogla da veruje šta gleda

Nakon otkrića, napustila ga je i otišla kod roditelja, a videla ga je samo jednom, kada se vratila po svoje stvari. 

- Nikada neću moći da mu oprostim, niti da zaboravim njegovu izdaju i da mu ponovo verujem. Dete sam roditelja koji su ostali zajedno zbog dece. Moje detinjstvo nije bilo nasjrećnije, niti njihov bračni život i ne želim da ponovim tu grešku. Ovo iskustvo dovelo me je do odluke da ne želim da ostanem u vezi koja mi ne donosi sigurnost i poverenje, ni po cenu deteta - objasnila je ona.

shutterstock.com

Ne želi da prođe poput svojih roditelja

Savetnica za veze je podržala njenu odluku i poručila joj da razgovara sa partnerom i insistira na iskrenosti. 

- Suočite se ponovo sa njim. Očigledno je da se sastajao sa drugom ženom i kada je saznao za vašu trudnoću. Njegovo ponašanje je u startu ukazivalo na neverstvo. Ako odlučite da prekinete vezu, taj muškatrac će i dalje imati zakonsku obavezu da finansijski izdržava vaše zajedničko dete - obrazložila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)