Ispovesti

IMA 23 GODINE I MAJKA JOJ BRANI DA IDE NA SASTANKE BEZ NJE: "Prati me i zna svaki moj potez, čak se i kupamo zajedno"

Ispovest lepotice koja je izazvala buru u javnosti

28.02.2024 13:31

IMA 23 GODINE I MAJKA JOJ BRANI DA IDE NA SASTANKE BEZ NJE: "Prati me i zna svaki moj potez, čak se i kupamo zajedno"
YouTube/@TLC

Gabriela Vigorito (23)  nedavno je otkrila javnosti kako njena majka Ketrin, koja ima 56 godina, ne veruje da ona može sama da ide na sastanke, "nije srećna" kada nešto radi sama i čak je poznato da je "prati" do prijateljičine kuće.

Ketrin koja se često poistovećuje svojom mlađom ćerkom uprkos razlici od 33 godine, smatra da bi njena "princeza" trebalo da se fokusira na nju i takmičenja lepote umesto na sastanke.

- Nisam sigurna da Gabriela može sama na sastanke. Nisam sigurna i ne verujem tim dečacima, apsolutno ne, ne sa mojom princezom - priznaje Ketrin, koja je autorka i dizajnerka proizvoda.

Dok se Gabriela vozi sa svojom mamom na mestu suvozača, Ketrin joj govori kako ima majku i da bi trebalo da se fokusira na nju i na takmičenja za lepotu. Međutim, Gabriela, koja je model, žali se da je njena mama malo previše zahtevna i objašnjava:

- Ne izlazim baš na sastanke jer moram da budem sa mamom. Svaki put kada želim nešto da radim bez nje ona nije srećna - govori ova devojka, piše San.

YouTube/@TLC

Ketrin brani ćerki da ide na sastanke i da se druži sa prijateljima

Ona se priseća vremena kada je posetila svoju najbolju prijateljicu Madi, koja živi na Floridi, i planirala da bude odsutna samo tri dana.

- Moja mama se tako naljutila da je rezervisala putovanje da me prati tamo. Suština je da volim svoju mamu svim srcem. Volim da se uklapam s njom, volim sve avanture koje zajedno doživljavamo jer zajedno radimo lude stvari, ali istovremeno, želim da idem na sastanke sa momcima, želim da se družim sa prijateljima. Ako želim da radim te stvari, onda moram da se iskradam iz kuće, a to je vrlo teško kada me ona prati i posmatra svaki moj potez - kaže Gabriela.

Njih dve su nerazdvojne, pri čemu je Gabriela čak krenula majčinim stopama tako što se takmičila na istom takmičenju lepote koje je njena mama osvojila 1988. godine.

- Mamina jedina briga je da pobedim na izboru za Mis Konektikat SAD, možda čak i da pobedim na izboru za Mis SAD, Mis Universe i da završim ono što je ona započela...tako da je to veliki pritisak jer je ne mogu izneveriti - kaže ova lepotica u rijaliti emisiji na TLC.

 

 

Otkrića koja su iznela izazvala su dosta uzbuđenja na internetu, pri čemu su mnogi gledaoci Ketrin nazvali "jezivom" i molili je da pruži svojoj ćerki malo prostora.

- Ako pažljivo posmatrate, možete primetiti da ćerka zapravo nije toliko srećna kao što se predstavlja ili kako to majka misli.

- Zapravo bih rekao da verovatno vodi prilično nesrećan život sa 23 godine, jer joj mama prati i kopira svaki njen potez. To je zaista jezivo.

- Ove mame imaju toliko nezdravu zavisnu vezu sa svojim ćerkama. Iskreno mi je žao te dece - samo su neki od komentara. 

 

 

U prethodnoj epizodi rijaliti emisije, majka i ćerka, koje čak i oblače isto, otkrile su kako rade sve zajedno - i usklađuju svoje radne rasporede kako bi mogle da provedu sve slobodno vreme zajedno. Međutim, priznanje da čak i dele nedeljne kupke ostavilo je gledaoce u čudu. Govoreći u emisiji, Ketrin je rekla:

- Dva puta nedeljno, zajedno se kupamo u soku od celera. To oslobađa sav stres - divno je za našu kožu. Celerov sok leči telo, ali kada se u njemu kupamo, to je na novom nivou. Kada smo u vodi, mi smo jedno, i možemo da mislimo kao jedno - rekla je ponosno majka.

Zatim su mogle videti kako mešaju vodu u kadi, pre nego što su umočile štapić celera u vodu u kojoj su se kupale. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)