Telo

KO KAŽE DA JE VELIČINA BITNA? Ove lepotice su postale mame i ponosno pozirale u donjem vešu! (FOTO+VIDEO)

Iskra Lorens i Noel Dauning su plus sajz modeli koje su otvorile reviju na Nedelji mode u Njujorku.

25.02.2024 20:50

KO KAŽE DA JE VELIČINA BITNA? Ove lepotice su postale mame i ponosno pozirale u donjem vešu! (FOTO+VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/noelledowning/

Iskra Lorens (33) je uspešna plus sajz manekenka koja ima trogodišnjeg sina. Ona je takođe poznata po zalaganju za pozitivno prihvatanje tela i redovno ističe tu poruku putem svojih javnih nastupa i društvenih mreža. Samouvereno je prošetala pistom i otvorila reviju “Ador Mi” (“Obožavaj me”) tokom Nedelje mode u Njujorku. Tom prilikom nosila je crni satenski korset sa crvenim srcima i crne gaćice od tila, a stajling je bio upotpunjen elegantnom ogrlicom od bisera.

 

Noel Dauning (33) je njena koleginica, takođe model, koja joj je na ovoj modnoj reviji pravila društvo, a koja takođe ima dete. Ona je nosila plavi čipkani komplet u vidu grudnjaka i donjeg veša. Obe dame su želele da pokažu da materinstvo ne umanjuje se*sepil, a njihov nedavni nastup tokom Nedelje mode u Njujorku je samo jedan od mnogih primera.

- Kada neko kaže da mame ne mogu biti se*si - poručile su one na videu, a o tome je pisao i San.

Iskra i Noel su primeri uspešnih i samouverenih žena koje ističu važnost pozitivnog prihvatanja tela, ne samo za sebe već i za druge mame i žene. Njihov zajednički nastup na Nedelji mode u Njujorku bio je prilika da pošalju snažnu poruku o samopouzdanju i lepoti, bez obzira na ulogu majke.

 

 

Ove dve atraktivne mame i njihovi obožavaoci su zajedno odgovorili kritičarima, ističući da su one opravdano nazvane "se*si mamama" i tom prilikom su pozvale druge majke da se pridruže njihovom pokretu. Ovaj ohrabrujući video je naišao na pozitivan odjek, a mnogi su se javili da pohvale ove dame.

- Ikone!

- Ako je ovo ono što me čeka u budućnosti, spremna sam za majčinstvo!

- Jedva sam čekao ovu saradnju sa vas dve. Predivne, predivne mame.

- Prezgodne žene izraženih oblina.

- Mame za ponos - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)