Ispovesti

LJUBAV PREKO INTERNETA SE PRETVORILA U KOŠMAR: Ispovest udovice koja je poverovala u laskanje i sad se plaši skandala

Nije ni slutila da će biti žrtva prevaranta na društvenim mrežama.

11.10.2023 21:01

LJUBAV PREKO INTERNETA SE PRETVORILA U KOŠMAR: Ispovest udovice koja je poverovala u laskanje i sad se plaši skandala
Shutterstock

Upoznavanje preko aplikacija postalo je uobičajeno posebno među mlađom generacijom. I starije dame sve češće ljubav traže preko  društvenih mreža, a često nisu ni svesne opasnosti koje vrebaju na internetu. Ispovest jedne udovice koja je poverovala da je našla ljubav preko mreža pretvorio se u košmar, a ona je na ivici nerava. Kako priznaje nikad nije ni slutila da će biti žrtva prevaranta na internetu. 

shutterstock.com

U počeku je sve bilo idilično nije ni slutila šta joj se sprema

Prijali su joj komplimenti

Kako je ispričala u intimnoj ispovesti ova žena ima 52 godine i pre dve godine je ostala udovica. Izuzetno je uspešna, ima svoju kompaniju i dvoje odrasle dece s kojima se sjajno slaže. 

- Kada mi je iznenada preminuo suprug ceo moj svet se srušio. Ne znam kako bih preživela da mi nije bilo dece. Oduvek smo bili izuzetno vezani, a sin i ćerka su mi i danas privrženi iako odavno ne živimo zajedno. ne prođe ni jedan dan da me ne pozovu da provere kako sam i da li mi nešto treba - započela je ova žena svoju ispovest.

Uz supruga je izgradila uspešnu kompaniju pa je uvek vodila računa o svom izgledu i danas u šestoj deceniji izgleda barem deset godina mlađe.

- Pre tri meseca osećala sam se usamljeno i jedne večeri uz čašu vina onako iz radoznalosti počela sam da se dopisujem sa muškarcem koji je 15 godina mlađi od mene. Nisam ništa očekivala ali su mi, priznajem, prijali njegovi komplimenti. Nije mu smetalo kad sam mu rekla koliko imam godina naprotiv, rekao je da voli zrele i ostavrene žene - dodala je ona.

Ubrzo su počeli da se dopisuju po ceo dan, a ona bi uhvatila sebe kako sanjari o susretu sa muškarcem koji je probudio njene emocije.

On je navodno uspešan lekar, bar mi je tako rekao, i više puta smo se videli preko video četa. Obisapao me je pažnjom, slao cveće na adresu mog ofisa i zaista sam verovala da se zaljubio. Posle izvesnog vreme tražio je da mu pošaljem golišave fotografije što sam i učinila - priznala je ona.

shutterstock.com

Očajna žena plaši se skandala i da će on poslati njene slike njenoj deci

Plašim se skandala

Međutim, tad se sve promenilo. Od navodno zaljubljenog muškarca njen dragi je postao neko drugi.

- Prvo je zražio da mu pozajmim manju svotu novca pravdajući se da će mi sve vratiti u najkraćem roku. Odbila sam ga i objasnila sam mu da ne mogu da pozamljujem pare nekome koga nikad u životu nisam srela uživo. Tražila sam da se sretnemo licem u lice ali je on to odbio. Posle nekoliko dana zatražio je duplo veću svotu i ponovo sam ga odbila. Tad je zapretio da će moje golišave slike poslati mojoj deci. Bila sam šokirana, ne zna šta da radim a sramota me je da se bilo kome obratim za pomoć. On ne prestaje da me pritiska i ucenjuje a ja se plašim skandala - završila je svoju ispovest u suzama ova žena.

Usledili su brojni komentari na njen post.
- Užasno je to što radi, što preti da će podeliti javno vašu intimnost.

- Ni slučajno ne šaljite novac jer će tražiti sve više i više. 

- Ovo je ucena i treba da ga prijavite policiji koliko god da vas je sramota.

- Žene budite oprezne s kim stupate u komunikaciju preko interneta. To što je neko fin i govori vam baš ono što želite da čujete najčešće ima neku pozadinu - bili su samo neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)