Ispovesti

IMA 46 GODINA I NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: Očajna zbog neuspeha odlučila se na drastičnu promenu(FOTO)

Isprobala je sve metode i na kraju je potražila pomoć stručnjaka.

29.03.2023 22:00

IMA 46 GODINA I NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: Očajna zbog neuspeha odlučila se na drastičnu promenu(FOTO)
Shutterstock

Mnogi među nama poseduju sjajne kvalitete i osobine, međutim, teško pronalaze partnera. Svedoci smo da je većina nezavisnih, pametnih, lepih i druželjubivih žena danas sama. Iako pokušavaju na sve načine da dođu do nove ljubavi , to im ne polazi za rukom. Kod nekih je loš izbor kod drugih loša sreća. Jedna žena od 46 godina se požalila kako traži ljubav već duže vreme ali bez velikog uspeha. Ona kaže kako je odustala od aplikacije za upoznavanje jer je tu nailazila samo na nekvalitetne muškarce koji ili nisu želeli da se vežu, ili su već bili u braku. Oni koji su joj se sviđali bili su emotivno nedostupni i sada oseća da je izgubila energiju na sve njih. 

Kako je navela u svojoj anonimnoj ispovesti za portal San, želi snažnog i stabilnog muškarca koji sa njom želi da istražuje svet. Ona je upitala savetnicu za partnerske odnose da li važnu ulogu igra geografija u traženju momka. Takođe, zanimalo je da li neki gradovi poput onih gde su žene brojnije od muškaraca sprečava da upozna pravu osobu i da li bi trebalo da se preseli u drugi grad i tako poveća svoje šanse? U nedoumici je šta treba da uradi kako bi ostvarila pravu vezu i našla dugoročnog partnera.

Shutterstock

Žena je otkrila kako je odlučila da se skloni sa aplikacije za upoznavanj jer je tamo nailazila na nekvalitetne muškrce

U odgovoru koji je dobila, savetnica ju je podsetila da postoje gradovi poput Vašingtona gde ona živi koji broje oko 200.000 ljudi samo u njenoj starosnoj grupi i da verovatno među njima ima divnih i ljubaznih muškaraca sa kojima bi se ona pronašla. Međutim, kako kaže ne preporučuje selidbu iz grada koji vole u drugi zbog ljubavi jer je to veliki rizik.

Sugerisala joj je da menja stvar to što ona nije zaljubljena u grad u koji živi i da bi mogla sebe da zamisli negde drugde sa partnerom. Najbolja ideja je pema savetnici da je bolje živeti tamo gde ste najbolja verzija sebe. Savetovala ju je da na aplikaciji ograniči vreme na 20 minuta noću i da prati platforme koje ograničavaju broj lica koje viđa svaki dan. Takođe, savetovala joj je i da proširi mesto traženja jer može pronaći sjajne ljude u predgrađu, gde žive mnogi njeni prijatelji iz srednje škole, a možda su oni ono što ova žena traži.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)