Ispovesti

PADAM SAMO NA "LOŠE MOMKE", šta nije u redu sa mnom? O poslednjem koji mi je zavrteo mozak saznala sam jezivu istinu!

Njen poslednji dečko uzimao je novac od njenih prijatelja, bio je intiman sa starijom ženom zbog para, a nju je ponižavao i maltretirao.

28.03.2023 22:01

PADAM SAMO NA "LOŠE MOMKE", šta nije u redu sa mnom? O poslednjem koji mi je zavrteo mozak saznala sam jezivu istinu!
shutterstock.com

Jedna Britanka požalila se ljubavnoj terapeukinji da ima problem sa momcima. Kako je ispričala, uvek se zaljubljuje u "loše" momke zbog kojih posle užasno pati. Poslednji dečko potpuno joj je slomio srce, piše Dejli star.

shutterstock.com

Njen poslednji dečko slomio joj je srce i izložio je poniženju

Poniženje

Kako je ispričala, nedavno je u jednom baru upoznala momka, bio je baš po njenom ukusu i veoma atraktivan.

- U početku je bio šarmantan, uzbudljiv i sve je izgledalo da ćemo imati lepu ljubavnu vezu. Međutim, uskoro se ispostavilo da ima probleme sa novcem. Bez blama je pozamljivao pare od mojih prijatelja, a onda je nestao i nije mi se javljao mesecima. Mislila sam da radi u Dubaiju, ali se ispostavilo da nikad tamo nije ni bio. Saznala sam da je imao dve avanture i da je imao intimne odnose sa jednom bogatom staricom od 70 godina zbog para - započela je ona svoju ispovest.

Posle nekoliko meseci ponovo se pojavio u njenom životu.

- Pokušala sam da ga ostavim, ali je on postao nasilan i maltretirao me je. Na kraju mu je moj otac platio samo da me zauvek ostavi na miru. Bila sam tako ponižena, a svojim ponašanjem mi je slomio srce - rekla je ta Britanka. 

Kako je priznala, pokušala je da se zabavlja sa finim momcima.

- Udvara mi se jedan simpatičan dečko s posla. Izašli smo nekoliko puta, ali nema varnica među nama. Se*s s njim bio je katastrofa, kao ulazak u mlaku kadu, a meni treba strastveni muškarac. U baru nedaleko od moje kuće videla sam mladića koji izgleda ćudljivo i zloslutno. Odmah sam osetila privlačnost prema njemu. Ne znam zašto sam takva, šta nije u redu sa mnom? Imam dve sestre i obe imaju normalne momke, samo ja nalazim sve gore od goreg - iskrena je bila ona.

Foto: Shutterstock

Najveći problem ove žene je što brzo gubi interesovanje za pristojne i mirne mladiće 

Savet terapeutkinje

Ljubavna terapeutkinja smatra da sebi uskraćuje ljubav i stabilnost svaki put kad odgurne finog momka.

- Možda nema varnica sa tvojim kolegom, ali je barem pristojan i nikad te ne bi izneverio i povredio. Možda su loši momci za tebe izazov, ali do kad ćeš tako? Dok ne napuniš 80 godina? Šta ako se jednog dana osvrneš iza sebe i upitaš se gde je nestao tvoj život i šta si uradila s njim - pitala je terapeutkinja sugestivno.

Prema njenim rečima, ona nikad neće izaći iz začaranog kruga sve dok ne shvati zašto je privlače loši momci.

- Ne morate da započnete vezu sa kolegom samo zato što je fin i pristojan ako vam se ne dopada. Ali, morate dati šansu i nekome ko je pristojan. Možda koren vašeg problema leži mnogo dublje i potrebna vam je stručna pomoć da to prevaziđete - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)