Ispovesti

PRIMETILA JE DA SE MUŽ ČUDNO PONAŠA PA JE POGLEDALA NJEGOV TELEFON: Ono što je videla potvrdilo je njene najcrnje slutnje, ali njegova reakcija je bila najšokantnija!

On insistira na tome da joj nije bio neveran zato što nije bilo fizičkog kontakta sa tim ženama

25.03.2023 20:00

PRIMETILA JE DA SE MUŽ ČUDNO PONAŠA PA JE POGLEDALA NJEGOV TELEFON: Ono što je videla potvrdilo je njene najcrnje slutnje, ali njegova reakcija je bila najšokantnija!
Shutterstock

Posle osam godina braka jedna Britanka je primetila da se njen muž čudno ponaša. Izbegavao je intimne odnose sa njom, a čak i kad bi pristao sve se svodilo na zadovoljenje fizičke potrebe.

Prema njenim rečima, nije ispuštao telefon iz ruku, a mobilni je nosio i u kupatilo gde je ostajao zaključan duže nego što je uobičajeno. Pošto je počela da sumnja da je vara uzela je njegov telefon i ono što je videla potvrdilo je njene najcrnje slutnje. 

Shutterstock

Žena je bila šokirana kad je videla eksplicitne slike i poruke u telefonu svog muža

Slike u telefonu

Kako je ispričala bračnoj terapeutkinji, nije očekivala da će u njegovom telefonu pronaći eksplicitne fotografije koje je slao svojim bivšim devojkama.

- Njegov telefon je bio pun golišavih slika, kako njegovih, tako i tih žena. Po pretrazi sam zaključila da je on njih tražio i ponovo uspostavio kontakt sa bivšim devojkama. Razmenjivali su eksplicitne fotografije i poruke iz kojih sam zaključila da nije išao dalje od toga, odnosno da fizičke prevare nije bilo - rekla je ona.

Dok je ona skrolovala po njegovom telefonu gledajući inkriminišuće fotografije u sobu je ušao njen muž i odmah shvatio da ona zna.

- Nije ni pokušao da se opravda, a kamoli da se izvini. Grubo je rekao da nije imao se*s sa tim ženama tako da, po njegovom mišljenju, prevare nije ni bilo. Čak mi je poručio da ako mi se ne sviđa to što on radi mogu odmah da se razvedem - ispričala je očajna žena. 

Shutterstock

Njen muž tvrdi ja joj nije bio neveran jer nije bilo fizičkog kontakta sa drugim ženama

Odgovor terapeutkinje

Bračna terapeutkinja smatra da je muž počinio prevaru, čak i ako nije bilo fizičkog kontakta sa bivšim devojkama.

- To što nije bio fizički u vezi sa njima ne znači da vas nije prevario. On je izdao vaše poverenje i sigurno bi smatrao za neveru da ste vi uradili tako nešto što je uradio on. Pokušajte da razgovarate s njim i da mu objasnite koliko njegovi postupci imaju uticaja na vas i vaš brak. Ako nije spreman da vam se izvini i pokaje se, to samo govori da ne poštuje ni vas ni vaš brak - poručila je terapeutkinja.

Kako je objasnila, pred njom su dva puta - da ostane sa njim i svakim danom bude sve više frustrirana i otuđena od njega ili da ga ostavi i nađe nekoga ko će je staviti na prvo mesto i posvetiti joj pažnju koju zaslužuje.

- Odluka je na vama. Osim toga, vi najbolje poznajete svog supruga i znate da li je spreman da prizna svoju grešku i radi s vama na vašem braku ili ne - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)