Sex

U SUPRUGOVOM SAKOU PRONAŠLA JE PAPIR KOJI JOJ JE PROMENIO ŽIVOT! Saznanje o tajni partnera potpuno ju je dotuklo (FOTO)

Prevara u braku posebno boli, ali problem je veći kada partner izbegava intimu sa suprugom, te umesto rada na problemu plaća druge žene lakog morala.

24.11.2022 09:05

U SUPRUGOVOM SAKOU PRONAŠLA JE PAPIR KOJI JOJ JE PROMENIO ŽIVOT! Saznanje o tajni partnera potpuno ju je dotuklo (FOTO)
shutterstock.com

Često se desi da u braku vremenom nestane hemije, a sa tom činjenicom se suočila i jedna žena koja na internetu objavila, ne toliko romantičnu, ljubavnu priču, kako bi dobila savete šta dalje da radi. Ova žena ima 36 godina, a njen suprug 40. U braku su 8 godina, ali izgleda da je početna hemija odavno ugašena.

- Veoma sam se zaljubila u svoga supruga i prvih nekoliko godina je sve bilo u savršenom redu što se nas dvoje u krevetu tiče. Vremenom sam primetila da nedostaje početne strasti. Kad god bih poželela malo intime, suprug bi se distancirao od mene. Vremenom je počeo da spava u drugoj prostoriji i da se udaljva od mene, smatrala sam da je sve to normalno i da većina parova prolazi kroz sličnu situaciju - odgovara ova žena koja je želela da ostane anonimna, a prenosi San.

shutterstock.com

Kada srastu postelji izostane

 

Da se stvari otkriju onda kada se najmanje nadamo i ova žena je čist primer. 

- Sređujući kuću naišla sam na njegov sako koji sam uzela da operem i u džepu naišla na račun iz hotela. Mahinalno sam pogledala i videla da nikada nismo bili tamo. Pošto mi je bilo nepoznato mesto, a videla sam da je plaćena noć, upitala sam supruga o čemu se radi. Sve sam očekivala sem odgovora koji sam dobila - objašnjava žena.

Njen suprug je bio sateran uza zid pa je priznao prevaru.

- Priznao mi je da je imao aferu i to me je slomilo. Predložila sam da idemo kod psihoterapeuta na savetovanje. Tokom početnih seansi moj suprug se slomio i kroz plač istakao da nije nikada ima aferu već je prosto plaćao usluge prostitutki, a i nastavio je sa time. Po njegovim rečima, više ne mogu da ga uzbude prosečne stvari, već samo neki nastran seks ili onaj u kom se on oseća kao kriv od samog starta. Bila sam zapanjena, razmišljam o razvodu - objasnila je ova razočarana žena.

shutterstock.com

Izbegava odnose sa ženom, ali plaća prostitutke

Saveti koji su usledili bili su sledeći.

"Vaš suprug zvuči kao da je zavistan od seksa. Najbolje je da sam krene na odvikavanje"

"On je izgubio vaše poverenje čak 2 puta. Kada vas je lagao što se tiče afere i drugi put kada je priznao da koristi usluge prostitutki. Ne verujem da ćete to sve savladati"

"Ukoliko i dalje želite da ostanete sa njim, neophodno je da pojačate svaki vid psihoterapije i verujete u čuda", bile su samo neke od reakcija javnosti na ovu njenu ispovest.

Bonus video:

Komentari (2)

Dragi zeka

24.11.2022 13:19

Nije sve tako crno. Pola problema su rešili. Uzvuđuje ga seks kada od početka može da se oseća krivim. Sada može. Još samo da ona počne da mu naplaćuje za nastrani seks u kojem će ona biti dominantna i biće im super.

savudin

24.11.2022 15:16

pa kad nas vencane zene u braku ucenjuju stalno da treba nesto da uradimo kako bi smo dobili sex onda nije ni cudo sto je covek to uradio . zato se ljudi i razvode jer ne mogu to da trpe