Ispovesti

IMALA JE NEZAŠTIĆEN ODNOS SA PARTNEROM: Želela je da udovolji njegovim željama, a onda je saznala nešto što joj je trajno promenilo život (FOTO)

Nestala je bez traga i glasa, a njegova reakcija je bila neočekivana.

21.08.2023 20:00

IMALA JE NEZAŠTIĆEN ODNOS SA PARTNEROM: Želela je da udovolji njegovim željama, a onda je saznala nešto što joj je trajno promenilo život (FOTO)
shutterstock.com

Mnogo se govori o tome da nezaštićeni se*ualni odnosi mogu da imaju posledice za vaše zdravlje. Osim neželjene trudnoće, mnogo veći rizik su polne bolesti koje su u poslednje vreme sve češće. Ispovest ove devojke će vas naterati da se zapitate da li je udovoljavanje partnerovim željama vredno vašeg zdravlja

- Imala sam 19 godina kada sam počela da se zabavljam sa svojim dečkom. Bio je visok, zgodan i mnogo mi se svideo. Nakon dve nedelje dopisivanja na aplikaciji za upoznavanje Dejv me je pitao da li želim da budem sa njim u vezi na šta sam pristala iako se pre toga nismo upoznali. S obzirom na to da smo živeli u različitim državama, našli smo se u jednoj najbližoj gde se desio i naš prvi poljubac - započela je ispovest ova devojka. 

shutterstock.com

Devojka je bila je srećna sa svojim novim partnerom.

Kada se našla sa njim nije mogla da bude srećnija i sve je proticalo u najboljem redu do momenta kada smo trebali da imamo intiman odnos. 

- Uvek sam razgovarala o sigurnom se*su sa Dejvom i on se slagao sa mojim stavovima. Ipak, te večeri se iznervirao kada sam spomenula kondome. Rekao je da ga vređam i da ne želim da mu se predam celim telom. Da bih ga zadovoljila pristala sam na odnos bez zaštite i to se nastavilo - rekla je ona. 

Nakon nekog vremena zabavljanja pronašla je nešto neobično u njegovim stvarima.

- Posle nekog vremena otišao je na ručak sa poslovnim partnerima, a ja sam ostala sama u stanu. Počela sam da sređujem ormar i naišla na nešto neobično. Ispod svih njegovih stvari sam pronašla neke tablete u prozirnim omotima koje su evidentno bile sakrivene. Neki osećaj mi je govorio da bih trebala da proverim o čemu se radi i poslala sam sliku tableta svom najboljem prijatelji i imala sam šta da čujem, rekao mi je da su to tablete protiv HIV-a. U tom momentu nisam mogla da dišem od šoka. Mislim da je to bio momenat kada mi se srušio ceo svet - govori ova devojka kroz suze. 

Shutterstock

Kada je szanala šta skriva među svojim stvarima htela je da iskoči iz svoje kože.

Odmah je otišla da se testira na HIV.

- Saznala sam da sam zaražena. Moj život je krenuo nizbrdo, bila sam depresivna, a čak sam razmišljala i da sebi oduzmem život. Srećom moji prijatelji i porodica su uvek bili uz mene kada bi mi na pamet pale crne misli - rekla je ova devojka. 

Kada je prekinula kontakt sa njim, njegova reakcija je bila šokantna. 

- Otišla sam od njega bez reči, a njemu ništa nije bilo jasno. Nastavljao je da me zove i da me proganja, ali nije bilo šanse da razgovaram sa njim posle svega, ali ni u jednom momentu nije posumnjao da znam da je bolestan. Rešila sam da odem bez reči i ikakve rasprave - zaključila je ova devojka. 

Rekla je da je od tada se*ualno neaktivna i da nema potrebu da upozna bilo koga, iako zbog terapije koju pije ne može drugima da prenese ovu bolest.

- Romantične veze me više ne zanimaju i od tada nisam imala se*sualni odnos ni sa kim. Srećom moji lekovi za HIV deluju tako da ne postoji rizik da ga prenesem bilo kome drugom, ali ja to ne želim, obeležena sam za ceo život - zaključila je ova devojka. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)