Ispovesti

DOK MI JE VERENIK BIO NA POSLU IMALA SAM ODNOSE SA KOMŠIJOM: Devojka je otkrila svoju prljavu tajnu, a ono šo je potom priznala izazvalo je burne reakcije (FOTO)

Sve je počelo iznenada nakon jednog susreta ali strasti su se rasplamsale brzinom svetlosti.

13.06.2023 22:00

DOK MI JE VERENIK BIO NA POSLU IMALA SAM ODNOSE SA KOMŠIJOM: Devojka je otkrila svoju prljavu tajnu, a ono šo je potom priznala izazvalo je burne reakcije (FOTO)
Shutterstock

Ispovest žene koja je uplovila u tajnu aferu sa komšijom nateraće vas da razmislite da li je privremena strast vredna rizika da izgubite dom i svog stalnog partnera. Uvek možete da budete uhvaćeni, a komšije tu uvek igraju najveću ulogu ukoliko se to dešava baš u okrviru srediine u kojoj živite. 

Nakon bliskog susreta sa komšijom, koji joj je fizički uvek bio privlačan, došlo je do iznenadnog intimiziranja. Znala je da se nalazi u opasnosti, ali je strast ipak naterala da učini ono što nije planirala. 

- Sa komšijom sam se uvek slagala i zaista mi se fizički dopao, ali pošto sam u dugoj vezi odbacila sam te ideje o njemu. Sve je bilo pod kontrolom dok jednog popodneva nije zakucao na moja vrata u panici, jer mu se pokvario laptop, a imao je važan rok za posao, jer vodi veliku marketinšku agenciju. Međutim, vratio se kasnije sa flašom vina u znak zahvalnosti. Bilo je 22 sata i znala sam da se moj partner neće vratiti pre tri sata ujutro. Zato sam ga zamolila da ostane da popijemo po čašu vina. Bila sam zaista srećna što imam društvo. Ispijanje vina pretvorilo se najluđi se*s, baš tu u kuhinji - počinje ispovest devojka koja je želela da ostane anonimna.

Shutterstock

Sve je počelo kada je pokucao na moja vrata da traži Lap Top

Dalje u svom izlaganju ona je otkrila detalje o svojoj vezi i trenutku kada je sve počelo da kreće u lošem smeru.

- Imam 31 godinu, a moj verenik ima 32 godine. Međutim, problem je što je on bolničar i radi po smenama i često nije vikendom kod kuće. Ja ga volim, ali zaista se osećam usamljeno. Od momenta kad je komšija pokucao na moja vrata naša viđanja su postala redovna. Ponekad se nađemo u mom stanu, ponekad u njegovom. Većinu vremena provodimo zajedno kad moj verenik nije kod kuće. S*ks je uvek neverovatan, verovatno zbog toga što znamo da ne može da bude ništa više i uživamo u obostranoj slobodi - govori ova neverna devojka u ispovesti za San.

shutterstock.com

Plašim se da ne budemo uhvaćeni u prevari od strane komšija

-Znam da i komšija ovo vidi samo kao zabavu, a ja zaista volim svog verenika i ne želim da budem uhvaćena u varanju, ali osećam zavisnost. Zaista je pitanje momenta kada ćemo biti uhvaćeni i plašim se da ću zbog toga zauvek izgubiti svog stalnog partnera - zapitala se preljubnica i potražila savete ljubavnog terapeuta.

Odgovor koji je dobila potpuno će joj otvoriti oči ali i razjasniti šta mora da učini dalje sa svojim ljubavnim životom.

shutterstock.com

Provedite vreme sa prijateljima i porodicom

- Ovo je postalo rutina, ali navike se mogu prekinuti. Recite svom ljubavniku da je gotovo, a zatim se pobrinite da ne ostanete sami kod kuće dok vaš verenik radi. Dogovorite se za izlazak sa prijateljima ili porodicom ili istražite neka nova interesovanja. Ako ćete biti u iskušenju da ga okrenete svaki put kada se osećate usamljeno, ni prekid sa postojećim ljubavnikom neće zaustaviti vašu zavisnost. Ono što je ključno jeste da naučite da promenite svoju rutinu. Kada znate da ćete ostati sami uvek pozovite porodicu, ili prijatelje. Kažite samoj sebi da volite svog partnera više nego išta i uložite više energije u svoju vezu. Samim tim, i vaše se*sualne odnose možete da podignete na viši nivo i da ponovo probudite stast i kod sebe i kod njega - poručila joj je savetnica.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)