Ispovesti

IMA 58 GODINA I JOŠ ŽIVI SA RODITELJIMA: Nakon što se preselila bliže svom partneru, otkrila je još jednu njegovu šokantnu tajnu!

U ljubavnoj ispovesti jedna žena se požalila kako ne zna šta da radi jer je u prilično konfuznoj i pomalo osetljivoj situaciji.

11.06.2023 21:59

IMA 58 GODINA I JOŠ ŽIVI SA RODITELJIMA: Nakon što se preselila bliže svom partneru, otkrila je još jednu njegovu šokantnu tajnu!
shutterstock.com

Jedna žena se požalila savetnici za veze kako se nalazi u veoma neprijatnoj situaciji i nedefinisanom odnosu, budući da je u zreloj dobi i da se viđa sa isto takvim muškarcem, ali da postoje spoljni faktori koji utiču na njihovu vezu. Kako je navela, ona ima 57 godina, razvedena je i nema dece, dok je njen partner stariji godinu dana, isto je razveden i ima dvoje dece. Međutim, ono što njoj stvara zbunjenost je to što joj je on u početku dao do znanja da živi sa roditeljima ali iz razloga što mora da brine o svom bolesnom ocu, međutim, kako ona navodi u pismu, od tada je prošlo tri godine.

Kako bi mu bila bliže, želela je da se preseli u nekoj od susednih kuća blizu njegovih roditelja ali je sve prošlo bezuspešno. Ipak, to što je "neće" ona smatra možda i najboljim rešenjem za nju. Pored ovih postoje i druge nedoumice i stvari koje je koče u vezi sa partnerom. 

shutterstock.com

Žena je otkrila da je muškarac često bez motivacije

- On svakodnevno puši marihuanu i sigurna sam da je to deo problema. Njegova motivacija da uradi bilo šta je veoma niska. Često sam frustrirana njegovom nepouzdanošću, kašnjenjem i nedostatkom komunikacije. Uživam sa njim i odlično se slažemo kada smo zajedno, ali ništa se ne menja.Želim budućnost i dom sa nekim u ovom trenutku svog života. Da li da nastavim da čekam i nadam se ili da nastavim dalje i završim sa njim u potpunosti?- pita se zbunjena žena.

Žena je objasnila kako je to za nju teška odluka i da su se dešavali raskidi više puta ali da su njih dvoje uvek pronalazili način da ponovo budu zajedno. Žena se potpisala kao "anksiozna u Arizoni".

Savetnica je pokušala da joj pomogne predloživši da ona napravi listu prioriteta i ciljeva koje planira po važnosti. Zatim je naglasila da zapiše koliko je njih postigla u društvu svog partnera i koliko se tih ciljeva poklapa sa njegovim.

Ona je objasnila zbunjenoj ženi kako veruje da je njen partner dobra osoba i da je njima zajedno lepo, međutim, očigledno je da njemu i dalje odgovara život sa roditeljima, a ako je druženje sve što ona želi od njega to je u redu. Međutim, ako nije, trebalo bi da mu naglasi da joj treba više od toga i da nastavi dalje ali da ovog puta ostane dosledna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)