Ispovesti

KAKO SAM PREŽIVELA PRVI INTIMAN ODNOS POSLE SEDAM GODINA APSTINENCIJE? Ispovest jedne žene izazvala je haos na mrežama!

Posle dvoje dece nije imala želju za intimnim odnosima, sa suprugom je delila krevet, ali su prestali da budu ljubavnici.

11.05.2023 22:01

KAKO SAM PREŽIVELA PRVI INTIMAN ODNOS POSLE SEDAM GODINA APSTINENCIJE? Ispovest jedne žene izazvala je haos na mrežama!
shutterstock.com

Ispovest žene po imenu Rebeka, koja je priznala da punih sedam godina nije imala intimne odnose iako je bila u braku, podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama. Njen brak se na kraju završio razvodom, iako su imali dvoje dece, a ona je pronašla drugog partnera i ponovo uživa u se*su.

Posle svega zapitala je sebe šta se dogodilo u tih sedam godina i kako je prestao njen intimni život.

Shutterstock

U početku ju je sa suprugom povezivala velika strast, pa su bili intimni i u njegovoj kancelariji na pauzi za ručak

Deca su sve promenila

U iskrenoj ispovesti Rebeka je priznala da je bila izuzetno se*sualno aktivna tokom koledža.

- Oduvek sam bila radoznala i morala sam sve prva da probam, uključujući i se*s. Prva sam od svojih prijateljica započela sa intimnim odnosima. Iako sam sitna plavuša dobro sam građena, pa mi nikad nije nedostajalo udvarača. Supruga sam upoznala završne godine na fakultetu i venčali smo se odmah nakon diplomiranja - ispričala je ona.

Njihov bračni život na početku je bio ostvarenje svih njenih snova.

- Znali smo da ustanemo ranije samo da bismo bili intimni pre odlaska na posao. Nije bilo neobično ni da ga iznenadim na pauzi za ručak u kancelariji. Zaključali bismo vrata i divlje vodili ljubav na njegovom stolu. Nismo mogli da sklonimo ruke jedno sa drugog - dodala je Rebeka.

Nakon rođenja prvog deteta sve se promenilo.

- Ugojila sam se tokom trudnoće, opalo mi je samopouzdanje, a toliko sam bila opčinjena detetom da sam skakala na svaki zvuk iz kolevke. Zbog toga sam bila iscrpljenja i intimnost sa mužem je bila poslednja stvar o kojoj sam razmišljala. Naši intimni odnosi postali su sve ređi, oboje smo to "odrađivali" jednom mesečno i ponovo sam zatrudnela sa drugim detetom. Nakon rođenja druge bebe udvostručila se briga za decu. Vreme je prolazilo, a suprug i ja smo se sve više udaljavali jedno od drugog kad je u pitanju intimnost - iskrena je bila ona.

Foto: Shutterstock

Zbog bebe je stalno bila umorna i izgubila je želju za intimnošću sa suprugom

Nisu imali vremena

Prema Rebekinim rečima, nije nedostajalo ljubavi, samo nisu imali vremena jedno za drugo. 

- Delili smo isti krevet, obaveze oko dece, postali smo prijatelji, ali više nismo bili ljubavnici. Godine su prolazile i ja sam sve manje želela se*s sa svojim mužem. U jednom trenutku sam čak pomislila da ima ljubavnicu, ali umesto da se uznemirim meni je laknulo jer sam znala da neće tražiti od mene da budem intimna s njim. Posle sedam godina odlučili smo da se razvedemo. Emocije su potpuno nestale i naš razvod je prošao u prijateljskom tonu. I dalje smo oboje vodili računa o deci, samo moj bivši suprug više nije spavao sa mnom u krevetu. Osetila sam olakšanje - ispričala je ona svoje iskustvo.

Na insistiranje ćerki pokušala je upozna novog partnera preko društvenih mreža, ali se razočarala.

- Momci koje sam upoznavala nisu bili ni nalik onima kakvim su se predstavljali. Jednog dana sam sve to pobrisala i odlučila da se posvetim deci. Kuvala sam, spremala i jednog dana odlučila da ispunim sebi davnašnju želju i upišem kurs kreativnog pisanja - dodala je ona.

U njenoj grupi bile su samo žene, ali se sve promenilo kad je u učionicu ušao profesor.

- Bio je zgodan u kasnim dvadesetim godinama, ali je govorio kao da ima "staru" dušu. Jednog dana je govorio o delima Henrija Milera i Anais Nin i ja sam se uzbudila samo slušajući njegov glas. Bila sam zbunjena, ali i srećna što se moj libido ponovo probudio - rekla je Rebeka.

S profesorom je sve duže ostajala nasamo posle časova i jednog dana su otišli na kafu.

- U jednom trenutku stavio je ruku na moj potiljak, okrenuo moje lice i poljubio me u prepunom kafiću. Imala sam osećaj kao da je struja protresla moje telo. Šapnuo mi je da moramo da odemo do njegovog stana koji je bio odmah tu iza ugla. Kao opčinjena sam ustala i pošla s njim - dodala je ona.

shutterstock.com

Strast je buknula sa profesorom kreativnog pisanja

Vatra sa profesorom

Na putu ka njegovom stanu Rebeka je počela da se premišlja i pronalazila je izgovore kako nije izdepilirana, kako su joj nokti na nogama užasni... Kad je upitao o čemu se radi, ona mu je priznala da dugo nije imala se*s.

- Verovatno je pomislio da su u pitanju nedelje ili meseci, nije imao pojma da me sedam godina niko nije dodirnuo. Na kraju sam mu to i rekla. On me je pogledao, a onda rekao da možemo ići polako. Iako je moje telo bilo uzbuđeno, u glavi mi je bio haos - ispričala je ona.

Međutim, kad su ušli u stan odjednom se osećala kao da je ponovo na fakultetu, a se*s je bio nov i uzbudljiv.

- Nismo išli sporo, naprotiv. Strast koja je buknula među nama mogla je bukvalno da nas spali oboje. Bilo je to fantastično iskustvo i posle svega sam se zapitala zašto sam sebi dozvolila da toliko dugo budem bez intimnih odnosa. Najbolja stvar kad imate se*s posle dugo, dugo vremena jeste što se zapravo prisetite koliko može biti fantastičan - ispričala je Rebeka.  

Posle svega ona priznaje da sad ima aktivan intimni život, da ponovo voli sebe i svoje telo iako ima nekoliko kilograma viška i da joj povratak u svet se*sa podigao poljuljano samopouzdanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)