Ispovesti

DVA PUTA GA JE MOLILA DA JE OŽENI, ONDA JE POMENUO SVOJU BIVŠU: Devojka progovorila o agoniji koja traje godinama (FOTO)

Tri godine je sa partnerom i želi da sa njim provede ostatak života, međutim, on ima drugačije planove.

08.05.2023 22:01

DVA PUTA GA JE MOLILA DA JE OŽENI, ONDA JE POMENUO SVOJU BIVŠU: Devojka progovorila o agoniji koja traje godinama (FOTO)
shutterstock.com

U nedostatku zdrave i otvorene komunikacije sa partnerom, sve češće odgovore na naše nedoumice tražimo od prijatelja i na internet forumima od potpunih stranaca. 

Sa partnerom moramo razgovarati, od početka otvoreno govoriti o tome šta nam smeta, kakva su nam očekivanja i planovi za budućnost. Ovakvu situaciju proživljava jedna devojka koja je već godinama u vezi ali je sada došla do tačke razilaženja. Ona je spremna na bračni život, međutim, njen dečko očigledno i nije te se vodi raznim izgovorima kako bi je što duže držao uz sebe ali na način koji to njemu odgovara.

shutterstock.com

devojka je spremna na brak ali njen partner izbegava odgovor na tu temu

- Zaljubljena sam u čoveka kojeg sam upoznala na internetu. Zajedno smo tri godine i želim da počnemo da pričamo o našoj budućnosti. Nikada nije bio oženjen, ali je ranije bio u dugogodišnjim vezama. Kada bi bilo dobro da razgovaram o tome sa svojim dečkom? Kako da pristupim ovoj temi? Plaši se da će biti povređen, što je razumljivo. Bivša ga je koristila osam godina. Rekla bi da ga voli, ali nikada nije provodila vreme sa njim.Takođe bi išla na putovanja sa drugim muškarcima i ne bi ga pozvala. Osećam se užasno što su ga tako tretirali. Šta da uradim da mu pokažem da nisam ona i da sam ovde na duge staze? - počela je ispovest devojka koja je savete potražila na internetu.

Ona je u daljoj ispovesti govorila o tome kako želi da se uda za svog novog partnera, te da ga je čak dva puta zamolila da se venčaju

pexels.com

Devojka smatra da je njen partner još pod uticajem prethodne veze

- Dvaput sam ga zamolila da me oženi. Sledećeg meseca imam plastičnu operaciju i rekla sam mu da ću ga pitati još jednom kada prođe operacija. Uzbuđena sam, ali u isto vreme i uplašena jer se bojim da će dozvoliti svom strahu da ga pobedi. Kako da ga smirim? On je neverovatan. Preokrenuo je ceo moj život i on je taj sa kojim želim da dočekam starost On je zaista moj jedan i jedini - zavapila je očajna devojka, a prenosi Njujork post.

Ubrzo je dobila odgovor od bračne savetnice Ebi koja joj je dala jedan veoma koristan savet.

- Prethodna devojka ovog čoveka ga je možda zavlačila osam godina, ali on je to dozvolio. Nakon tri godine sa vama, trebalo bi da zna kakva ste osoba, vaše  nedostatke kao i vaše jedinstvene osobine. Molim vas, ne dozvolite mu da vam uradi ono što je ona uradila njemu, što vam oduzima dragoceno vreme bez namere da vašu vezu učinite trajnom - bila je jasna Ebi.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)