Ispovesti

OD SUPRUGE JE DOBIO PAPIR KOJI MU JE U SEKUNDI UNIŠTIO ŽIVOT: Nakon šok otkrića prestao je da jede, kao zombi leži u četiri zida (FOTO)

Posle 20 godina veze i braka sve se srušilo zbog samo jednog papira koji je razorio njegov život

27.04.2023 20:00

OD SUPRUGE JE DOBIO PAPIR KOJI MU JE U SEKUNDI UNIŠTIO ŽIVOT: Nakon šok otkrića prestao je da jede, kao zombi leži u četiri zida (FOTO)
shutterstock.com

Život piše romane i u to smo svi imali prilike da se uverimo na ovaj ili onaj način. Taman kada mislimo da smo svoj život doveli u onaj stadijum u kojem se osećamo zadovoljno svime što smo postigli, desi se neka situacija koja nas izbaci iz koloseka.

Neretko upravo na njih nismo spremni kada nam se dese, a za sobom ostavljaju trajne posledice. Bilo da se radi o srećnim ili tužnim okolnosti, svaka velika životna promena nas poremeti i utiče na dalji tok našeg života.

Upravo kroz takmu situaciju prošao je muškarac koji je posle skoro dve decenije braka otkrio tajnu svoje supruge. Naime, ispovest jednog oca na platformi Redit podigla je veliku prašinu. Sa suzama u očima on je ispričao kako je posle 18 godina saznao da njegova deca blizanci zapravo nisu njegovi.

Rezultati DNK testa koje je dobio srušili su njegov ceo svet. On ne krije da i dalje voli svoju decu, ali nije siguran da li može da oprosti prevaru i izdaju koja mu je uništila život.

pexels.com

Posvađali su se oko posla i on se na dve nedelje iselio iz zajedničkog doma

Žestoka svađa

Kako je ispričao, suprugu Keli je upoznao na fakultetu 20 godina ranije. Planula je ljubav i on je od početka znao da želi da je oženi. Osnovali su zajedničku kompaniju i venčali se dve godine nakon početka veze. 

- U tom periodu naš život je bio potpuno ludilo i oboje smo bili pod stresom zbog posla. Dva meseca nakon venčanja žestoko smo se posvađali zbog načina rada kompanije i ja sam revoltiran pokupio osnovne stvari i sa jednim koferom napustio naš zajednički dom. Bili smo dve nedelje razdvojeni, ali me je Keli pozvala. Palo je pomirenje koje je dodatno razbuktalo našu strast. Nekako u to vreme moja supruga je ostala trudna sa blizancima i mojoj sreći nije bilo kraja - ispričao je on.

Deca su dodatno učvrstila njihov brak i narednih 18 godina postali su jedno drugom najveća podrška u zajedničkom poslu i porodici. 

- Nakon te svađe nismo imali više većih sukoba. Keli i ja bismo se povremeno sporečkali, ali ništa ozbiljno što bi moglo da ugrozi naš brak. Imao sam bezgranično poverenje u nju i nikad mi nije palo na pamet da je prevarim i time ugrozim našu porodicu. Deca su rasla a ja sam uživao u ulozi oca - prisetio se on.

shutterstock.com

Nije ni slutio da je supruga mogla tako da ga izda i rasturi mu život

Papir sa rezultatima

Prema njegovim rečima, ceo svet mu se srušio kad je dobio papir sa DNK rezultatima koji su pokazali da on nije biološki otac svojih blizanaca. On nije rekao zašto je posle 18 godina tražio DNK analizu očinstva, ali se suoči sa poražavajućom istinom koju nije očekivao. 

- Sa suzama u očima Keli mi je priznala da je jedne večeri, u one dve nedelje kad smo bili posvađani i razdvojeni, izašla u provod sa drugaricama. Napila se i spavala sa muškarcem kojeg je te večeri upoznala. Bilo je to jednom i nikad više. Plakala je i klela se da nikad više posle toga nije ni pomislila na drugog muškarca, a kamoli me prevarila. Ipak, njega avantura za jednu noć završila se blizancima koje sam ja 18 godina odgajao ni ne sluteći da deca nisu moja - rekao je on.

Nakon ovog saznanja on je pokupio svoje stvari i preselio se u hotel kako bi se sabrao i odlučio šta dalje da radi.

- Potpuno sam slomljen. Ni slutio nisam da Keli može toliko da me povredi, da uništi naš brak i porodicu, da razori moj život. Osećam se kao zombi, samo ležim i buljim u plafon. Nisam ništa jeo dva dana, ne osećam glad samo pokušavam da sve shvatim. Nemam nameru da napustim decu. Možda ja nisam njihov biološki otac ali sam njihov tata i dalje ih jako volim - rekao je on.

Iako je povređen i slomljen on nije želeo da kaže ništa ružno ni za svoju ženu.
- Keli je oduvek bila sjajna majka, supruga i odličan poslovni partner. Ne znam da li mogu da joj oprostim, sad ne mogu ni da je gledam a ne znam da li ću ikad moći da je gledam isto kao ranije. Očajan sam i ne znam kako da nastavim svoj život - dodao je on. 

shutterstock.com

Supruga se kune da posle te avanture nikad nije ni pogledala drugog muškarca

Podrška na mrežama

Njegova ispovest naišla je na brojne komentare i podršku na mrežama.

- Prvo, moraš da se pobrineš za sebe. Uzmi nešto za jelo i pokušaj sebi da pomogneš jer nikome ništa dobro neće doneti ako se sad razboliš -

- Morate se fokusirati na sebe i to odmah. Dajte sebi vremena koliko god da vam je potrebno da ovo procesuirate i odlučite šta želite. Kad je već prošlo 18 godina nekoliko meseci ili godinu dana sad više ne znači ništa -

- Kad budete spremni razgovarajte sa suprugom i odlučite zajedno šta ćete da uradite sa svojim brakom. Ako vas je zaista prevarila samo taj put možda imate šanse da sve popravite. Nije na meni da to kažem, ali dobro sagledajte život koji ste imali do sada i kako će vam biti ako se razvedete -

- U situaciji ste da treba da donesete najtežu odluku u svom životu. Da biste mogli normalno da razmišljate morate da budete dobro barem fizički. To znači da treba da jedete, spavate ... Žao mi je što vam se to dogodilo, ali blizanci su još vaša deca. Nije sve u životu crno i belo - bili su samo neki od komentara.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)