Ispovesti

ZBOG LJUBAVNICE JE IZ KUĆE IZBACIO ĆERKU I ŽENU: Godinu dana kasnije dobile su na lutriji, o njegovoj reakciji bruji internet! (FOTO)

Nakon što ju je je muž sa detetom izbacio iz doma žena bez krova nad glavom kupila je loto i osvojila premiju.

23.01.2023 11:00

ZBOG LJUBAVNICE JE IZ KUĆE IZBACIO ĆERKU I ŽENU: Godinu dana kasnije dobile su na lutriji, o njegovoj  reakciji bruji internet! (FOTO)
shutterstock.com

Da karma uvek stigne, dokaz je i žena koju je muž ostavio i to ni manje, ni više već zbog njene najbolje prijateljice. Baš kada je pomišljala kako su joj čovek kome je najviše verovala, najbolja prijateljica i srećna u životu okrenuli leđa, dogodilo se bukvalno čudo. Osvojila je dupli džek pot dobitak na lutriji. U trenu je postala dobitnik više od 305.000 evra i tako rešila sve finansijske probleme.

Žena je bila na ivici očaja, a onda je sasvim slučajno kupila dve srećke kolumbijske firme Supergiros gde se osvajaju dva džekpota, ali verovatnoće da neko osvoji tako nešto su bile gotovo nemoguće. 

- Gospođa koju je muž izbacio iz kuće ,pošto je rešio da otpočne vezu sa njenom nekadašnjom  prijateljicom, bila je na ivici da izgubi svoju kuću gde se preselila jer više nije imala novca da plati hipoteku. Takođe, ni ćerku nije mogla da upiše na studije jer nije to mogla sebi finansijski da priušti, a bivši muž nije želeo da učestvuje. Baš zato je ovaj dobitak stigao u prave ruke i u pravi čas - izjavili su iz firme Supergiros, a preneo Dejli Miror.

shutterstock.com

Karma ima odgovor na sve!

 

Ova žena je rešila baš 17. jaunara da uplati listić za koji je verovala da će joj biti srećan budući da više nije imala šta da izgubi.

- Taj 17. januar je bio dan kada ju je godinu dana ranije suprug sa ćerkom izbacio na ulicu zbog druge žene koja se uselila. Žena koja joj je upropastila život bila je uz to i njena najbolja prijateljica. Očajna supruga rešila da simbolično proslavi neveselu godišnjicu od kad više nije u nekadašanjem domu, nema krov nad glavom i ne zna kako će dalje školovati ćerku, ali izgleda da bog vidi sve - bile su reakcije ljudi koji su bili upoznati u ceo slučaj.

Dobitak od 305.000 evra u zemlji gde je prosečna mesečna plata 900 evra je i više nego zadovoljavajući. Njime je namirila hipoteku nad kućom i uplatila ćerki studije. Smatra se da je ovo najveći dobitak koji je od strane firme Supergiros ikada izvučen na području Latinske Amerike.

- Kao vrhunac licemerja ovoj ženi je dobitak čestitao i bivši muž koji ne razgovara sa njom i koji je izbacio na ulicu pre godinu dana i to zbog druge žene - objašnjavaju iz Supergiros-a.

Pixabay.com

Bila bez krova nad glavom, pa dobila premiju!

 

Samo neki od komentara na ovu priču bili su i ovi.

- Karma uvek dođe po svoje! -

- Izbacio ženu na ulicu i to sa detetom, a doveo ljubavnicu, koja je još bila najbolja ženina prijateljica, trebalo bi grom da ga spali! -

- Čestitamo! Želim joj da u zdravlju troši pare na sebe i ćerku, a muža da opelješi razvodom! -

- Džaba joj čestita, taj kolač on neće probati! Treba da ga je stid! -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)