Ispovesti

NIJE SEKLA NOKTE 25 GODINA, DUGI SU 13 METARA I IZGLEDAJU JEZIVO! Ipak, njeni razlozi za to kidaju srce! (FOTO/VIDEO)

Diana Armstrong je žena koja drži Ginisov rekord po dužini noktiju, a sada je za medije otkrila zbog čega je u jednom trenutku u životu rešila da ih više ne seče.

07.10.2022 18:01

NIJE SEKLA NOKTE 25 GODINA, DUGI SU 13 METARA I IZGLEDAJU JEZIVO! Ipak, njeni razlozi za to kidaju srce! (FOTO/VIDEO)
YouTube/printscreen/guinnessworldrecords

Mnoge dame danas se utrkuju koja će češće posetiti izabrani kozmetički salon i imati što atraktivnije nokte ili one koji su u datom trenutku u trendu. Pojedinama je zastrašujuća pomisao ukoliko iz nekog razloga prođe dva meseca, a one ne uspeju da odu kod manikira. Možda je upravo to jedan od razloga što je ova vest izazvala nevericu kod mnogih pripadnica lepšeg pola. 

Naime, Diana Armstrong nije bila u kozmetičkom salonu 22 godine, ali ono što je zapravo šokantno jeste da ni sama nije sekla nokte punih 25 godina. Oni su zato sada dužine školskog autobusa, tačnije, iznose 13,06 metara i ona zbog njih drži rekord u Ginisovoj gnjizi.

Međutim, razlog zbog kog je ona prestala da pažnju posvećuje noktima svima je naterao suze na oči.

- Ćerka Latiša mi je preminula u snu od napada astme 1997. godine. Imala je samo 16 godina. Volela je moje nokte i uvek ih je sređivala. Posle njene smrti nisam našla nijednu drugu osobu koja bi je u tome  zamenila - otkrila je Diana kroz suze, prenosi Dejli miror.

Ona je zatim nastavila svoju pretužnu priču. 

- Drugoj ćerki sam rekla da tog dana probudi Latišu za školu, ali ona je došla kod mene i rekla mi da joj se sestra ne budi. Rekla je da izgleda kao da je mrtva. Latiša je obožavala moje duge nokte. Noć kada je preminula smo maltene ostale budne do jutra sređujući ih. Posle njene smrti jednostavno nisam dugo mogla da dozvolim da ih iko takne. Ostaloj deci sam to priznala tek mnogo kasnije - dodala je Diana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff)

Njena ostala deca bezuspešno su je godinama nagovarala da poseti kozmetički salon, ali su potom odustala shvativši da ona utehu na pokojnu ćerku pronalazi upravo u njima. Armstrongova, pak, mnoge stvari odavno ne može da obavlja sama, budući da je uz nokte dužine više od 13 metara sve dodatno komplikovano.

- Ponekad uspem da otvorim konzervu, ali mi ipak treba nož. Naučila sam da sama zakopčam pantalone ili jaknu. Ranije sam vozila i auto, ali od kad su mi se nokti zaglavili na prozoru više ne vozim. Problem mi je kada sam negde napolju zato što u prosečan toalet sa sve noktima ne mogu da stanem - otkrila je Diana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VRT NWS (@vrtnws)

Procedura održavanja njenih noktiju nije nimalo laka.

- Svakom noktu je potrebno oko 10 sati da se turpija i polira, a da bih ih turpijala treba mi alat za drvo. Sređujem ih na svakih 4-5 godina i tada na njih potrošim oko 15-20 bočica laka. Prošle nedelje sam ih uradila i njihovo sređivanje je trajalo 4 dana - istakla je ta neobična žena.

Tim iz Ginisove knjige svetskih rekorda kontaktirao ju je da joj saopšti lepe vesti, ali ona je u početku mislila da je posredi samo šala. Danas je ponosna na činjenicu da ima najdže nokte na svetu i smatra da bi i njena pokojna ćerka bila ponosna na nju.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Goran

08.10.2022 12:20

Kako briše dupe sve joj j*** da joj j*** uvrnuto!