Ispovesti

PEVAČICA UGRADILA SILIKONE I ONDA JE POČEO PAKAO! Potresna ispovest poznate muzičarke koja je BILA NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! (FOTO)

Bila sam stalno umorna, spavala sam i po 22 sata u kontinuitetu, patila sam od depresije i ankcioznosti, a onda je počela da mi opada kosa u pramenovima, otkrila je britanska pevačica Hana Spirit.

06.10.2022 16:30

PEVAČICA UGRADILA SILIKONE I ONDA JE POČEO PAKAO! Potresna ispovest poznate muzičarke koja je BILA NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! (FOTO)
FOTO: Profimedia

Bivša britanska pevačica, članica benda S klub 7, i povremena glumica Hana Spirit (41) s nestrpljenjem očekuje premijeru svog dokumentarca "Ja i implanti za grudi" u kom je progovorila o paklu koji je prošla zbog ugradnje silikona. Kako je otkrila za britanski San, na taj korak se odlučila kako bi upozorila sve žene na moguće zdravstvene posledice odlaska pod nož radi povećanja grudi.

U potresnoj ispovesti ona je ispričala kako je zbog silikona godinama imala problema sa depresijom i ankcioznošću, konstantno je bila umorna i bez snage, opadala joj je i kosa, a u jednom trenutku je čak mislila da će umreti.

Pakao posle operacije

Hana Spirit je u svet šou-biznisa ušla sa samo 17 godina. Nespremna na slavu koja ju je dočekala kao članicu tada popularnog benda, počela je da preispituje sebe i sopstveni izgled. Za razliku od ostalih devojaka iz bend,  koje su imala bujne atribute. ona je bila "ravna".

- Moje grudi su bile kao palačinke. Godinama sam se dvoumila i razmišljala šta da radim. Nakon okončanja dugogodišnje veze odlučila sam se za operaciju i 2013. su mi ugradili silikone. Operaciju je radio vrhunski tim hirurga, ugrađeni su mi u tom trenutku najsavremeniji implantati. Operacija je koštala skoro 8.000 evra - ispričala je Hana. 

Nepunih 6 meseci kasnije počeli su njeni ozbiljni zdravstveni problemi koji su iz dana u dan bivali sve gori. Konstanstno je bila umorna, dešavalo se da spava po 22 sata dnevno, nije imala snage i energije, a po ceo dan se osećala kao da je u nekakvoj magli.

- Nisam mogla da ustanem iz kreveta, mišići su me boleli. Gubila sam ravnotežu, stalno mi je bilo hladno, imala sam probleme s pamćenjem. Često sam bez ikakvog razloga imala temperaturu i groznicu. U jednom trenutku kosa je počela da mi opada u pramenovima i bila sam ubeđena da ću umreti - sa suzama u očima prisetila se tih teških trenutaka mlada pevačica.

Da stvar bude gora, ni lekari nisu uspevali da utvrde šta joj se dešava i da joj postave dijagnozu. Lutala je od jednog do drugog specijaliste i svaki je imao novu teoriju.

- Lekari su mi prepisivali lekove za depresiju, epilepsiju... gutala sam tablete za smirenje. Onda sam dobila i kandidu. Dok sam pila lekove mogla sam koliko toliko da funkcionišem, ali čim bih prestala sa njima, potpuno bih pala - ispričala je Hana koja je na lekare i lekove potrošila skoro 115.000 evra. 

Adam sve povezao

U tim trenucima joj je najveća podrška bio partner s kojim ima 2 ćerke. On je i prvi shvatio u čemu je Hanin problem.

- Moj partner Adam Tomas, inače nutricionista po zanimanju, sabrao je 2 i 2 i shvatio da problem leži u silikonimaa. U početku nisam želela to da prihvatim, ali sam brzo shvatila da je u pravu. Njegove sumnje potrvdili su i lekari koji su mi konačno postavili dijagnozu - otkrila je ona.

Nakon nove ture obilazaka lekara i brojnih analiza, ispostavilo se da Hana ima neku vrstu alergijske reakcije na implantate u grudima. Jednostavno, njen organizam nije mogao da prihvati silikone pa je reagovao kao da je otrovan.

- Niko od nas zapravo ne zna šta se sve nalazi u implantatima. Svi smo neka vrsta zamorčića jer nikad ne znate kako će telo reagovati i kakve sve neželjene efekte možete imati nakon ugradnje. Postoje žene kao što sam ja koje imaju "bolest implantata u grudima" o čemu se malo zna i priča. Čula sam čak i neke žene koje kažu kako su dobile garanciju od 15 godina na silikonske grudi, a da ni ne znaju šta su ugradile u svoje telo, niti kako će njihov organizam reagovati. Zato sam i odlučila da progovorim o ovom problemu kako bih upozorila sve žene i devojke na moguće posledice ugradnje silikona - naglasila je Hana.

Nakon postavljanja dijagnoze 2016. je otišla na novu operaciju kako bi joj ukolnili impalantate.

- Čim sam se probudila iz anestezije osećala sam se bolje. Kao da je čitav moj organizam bio zahvalan što sam se konačno rešila silikona. Iskrena da budem, moje silikonske grudi mi se zapravo nikad nisu sviđale. Jesu bile bujne, ali su bile nekako čudne i otekle. Srećna sam što sam ponovo prirodna i ponosna sam na svoje grudi - priznala je ona.

Konačno srećna

Kako je naglasila Hana, sad konačno voli svoje telo. Shvatila je da se menja s godinama, rodila je 2 ćerke i to je ostavilo traga na njenom telu, ali ona ne mari.

- Kad sa ove vremenske distance pogledam, shvatam da je ugradnja implantata bila posledica moje lične nesigurnosti, što nije imalo veze sa mojim fizičkim izgledom. Uvek sam volela muziku, ali nikad se nisam dobro osećala pod lupom javnosti, niti mi se dopadalo da budem popularna ličnost. Danas sam pre svega mama, imam neke druge poslove koji nemaju veze sa šou-biznisom i srećnija sam nego ikad - zaključila je Hana Spirit.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)