Zanimljivosti

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA GORKO SE KAJE ZBOG SILIKONA: To je bio znak nesigurnosti, ne činite to! (FOTO)

Brojni su razlozi zašto se žene odlučuju za ovakve vrste operacija

27.02.2022 13:00

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA GORKO SE KAJE ZBOG SILIKONA: To je bio znak nesigurnosti, ne činite to! (FOTO)
Pixabay

Plastične operacije više nisu tabu tema i veliki broj žena se odlučuje za postupak korekcije grudi, ali i za mnoge druge intervencije. U vremenu u kojem živimo je imperativ „ostati mlad, zgodan, zavodljiv i bez ikakvih nedostataka“. To naročito važi za one žene koje se bave javnim poslom i u žiži su javnosti gde se sve posmatra kroz lupu, a sve nesavršenosti obelodanjuju.

Neke dame iz šou biznisa su intervenisale na svojim grudima kako bi ih povećale, a neke da bi im promenile oblik. Za tu vrstu operacije se odlučuju i žene koje zbog velikih grudi imaju zdravstvenih problema i trpe velike bolove u kičmi.

Mnogima operacija doprinosi i samopouzdanju, a neke se odlučuju za takve zahvate nakon porođaja i dojenja.

I pored svega toga, i dalje se mali broj poznatih i slavnih odlučuje da javno i otvoreno govori o intervencijama kroz koje su prošl, a jedna od njih je američka glumica Kejli Kuoko, koja se proslavila hit-serijom "Teorija velikog praska". Ona je javno priznala da je povećala grudi i da se nimalo ne kaje zbog toga.

- To mi je najbolja odluka koju sam donela u životu - priznala je Kejli koja se tom postupku podvrgla čim je postala punoletna.

U medijima se odavno nagađa koja se od sestara Kardašijan podvrgla kojoj plastičnoj operaciji, ali je samo Kortni priznala da je povećala grudi. Uradila je to čim je napunila 21 godinu, kada je bila na studijama, ne sanjajući da će jednog dana postati rijaliti zvezda.

 

Ali ima i onih dama koje su se pokajale zbog svojih intervencija, kao što je to slučaj sa Viktorijom Bekam:

- Nemojte praviti gluposti s grudima. Uradila sam to pre nekoliko godina, ali je to bio glup potez i znak nesigurnosti. Umesto toga, slavite ono što imate - izjavila je Viktorija Bekam za „Vog“.

Ap photo

Viktorija Bekam je priznala da se pokajala zbog operacije grudi

 

Ona je prvi put grudi smanjila 2009. a drugi put 2011. godine, nakon rođenja ćerke Harper Seven, čime se vratila na svoju originalnu veličinu, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

Komentari (0)