Brak i veze

IZBACIO SAM MAJKU SA SVOG VENČANJA KAD SAM VIDEO S KIM JE DOŠLA: Nikad joj neću oprostiti ovo poniženje!

Niko ne bi želeo da bude u njegovoj koži.

21.10.2024 17:40

IZBACIO SAM MAJKU SA SVOG VENČANJA KAD SAM VIDEO S KIM JE DOŠLA: Nikad joj neću oprostiti ovo poniženje!
Schutterstock

Ne kaže se uzalud: "Sa ovakvom rodbinom, ne trebaju vam neprijatelji"! U to se iz prve ruke uverio mladoženja koji umalo nije doživeo nervni slom kada je video svoju majku koja se na svadbi pojavila s njegovom bivšom devojkom.

Naime, kada je roditeljima, koji su razvedeni, rekao da na venčanje dovedu još nekog, anonimni Britanac je pretpostavio da će njegova majka doći sa svojim drugim mužem, ali ono što se dogodilo sigurno nije očekivao. U postu koji je objavio na Redditu muškarac je objasnio da je sa svojom suprugom Džun počeo da se viđa pre tri godine, ali da je njegova majka nikada nije prihvatila jer je obožavala njegovu bivšu devojku Margo.

Inače, on je u vezi sa Margo bio pet godina, ali je raskinuo sa njom, kada su mu prijatelji i njegova sestra pokazali koliko je manipulativna i opsednuta kontrolom.

Schutterstock

Njagova majka je napravila haos na svadbi, ali se on potrudio da uživa u lepim trenucima s novom izabranicom

Kada je porodici saopštio da će se Džun i on venčati, njegova majka je bila sumnjivo mirna, ali on je pretpostavio da je napokon prihvatila činjenicu da je on srećan s drugom ženom.

- Posle venčanja Džun i ja smo otišli na slikanje, a kada smo se vratili, sestra moje supruge je dotrčala u panici. Nije morala bilo šta da kaže, video sam sto za kojim su sedeli moj otac, njegova supruga, moja majka i... Margo. Pao mi je mrak na oči i odmah sam otišao do njih i rekao majci da zajedno sa Margo odmah ode. Moji prijatelji su ih ispratili napolje, ali pre toga je ona počela da viče da je Margo moja srodna duša i da Džun stoji na putu "pravoj ljubavi" - ispričao je muškarac.

Posle venčanja familija je bila besna na njega jer je majku izbacio sa svadbe "svog jedinog sina", iako je ona sve vreme ceremonije bila tu, budući da ju je on izbacio samo sa prijema posle svadbe, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)