Odrasli

PROBUDIO SE IZ ANESTEZIJE I NE MOŽE DA PRESTANE DA RADI OVO! Njegova supruga hoće da PUKNE, izluđuje je već dve godine! (VIDEO)

Priča Holanđanina Huga Bosea, kog su ćerka i brat prestali da posećuju zbog čudnog ponašanja, više je nego neobična.

14.10.2024 06:40

PROBUDIO SE IZ ANESTEZIJE I NE MOŽE DA PRESTANE DA RADI OVO! Njegova supruga hoće da PUKNE, izluđuje je već dve godine! (VIDEO)
Printscreen/Youtube

Holanđanin Hug Bose, koji je pre dve godine podvrgnut operaciji kuka, postao je zvezda epizode popularnog TV programa "Man Bijt Hond". Naime, u intervjuu je njegova supruga otkrila kako njen muž od intervencije ne može da prestane da se smeje.

Prema njenim rečima, sve je počelo nakon operacije u 2010. godini, kada je Hug bio pod anestezijom.

- Izgleda da se zbog operacije, zbog anestezije, više smejao nakon što se probudio - izjavila je ona dok je Huug sedeo pored nje, neprestano se smeškajući.

- Ponekad počne stvarno da me nervira sav taj smeh po ceo dan. Povedemo neku diskusiju, a on ne radi ništa osim što se smeje. Onda to postaje dosadno - pojadala se očajna žena.

Izgleda da je Hug nesvestan promene u svom ponašanju. Kada su producenti iz "Man Bijt Hond" pokušali da dobiju od njega jasan odgovor, on je samo rekao:

- Ne govorim ništa - a zatim se gromoglasno nasmejao.

Njegova supruga tada je samo dobacila: "Ne, on se samo smeje."

- Njegova ćerka i brat su bili ogorčeni zbo toga što je stalno tako ushićen i veseo. Više ga ne posećuju - rekla je supruga na šta je Hug prasnuo u smeh, udarivši se po kolenu.

Iako se suočava s novom realnošću svog kikotanja, jedna stvar i dalje može da ga rasplače - holandska nacionalna himna koju opisuje kao "prelepu pesmu".

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)