Brak i veze

PROBUDILA SE IZ ANESTEZIJE I UGLEDALA NJEGA: Pomislila je koliko je zgodan, a onda je on uradio nešto od čega joj je bukvalno PALA VILICA! (VIDEO)

Snimak je izazavo veliku pažnju na društvenim mrežama, svi komentarišu samo jedno!

09.10.2024 20:20

PROBUDILA SE IZ ANESTEZIJE I UGLEDALA NJEGA: Pomislila je koliko je zgodan, a onda je on uradio nešto od čega joj je bukvalno PALA VILICA! (VIDEO)
Instagram-shopsimplesentiments

Jedan video snimak postao je veoma gledan na društvenim mrežama. Objava počinje snimkom devojke koja leži u bolničkom krevetu posle nekakve intervencije. Očigledno je bila pod totalnom anestezijom i čini se da se još jasno nije probudila iz nje, dok uz to izgleda kao da ima amneziju

Naime, njen dečko je došao da je obiđe, ali čini se da ga ona uopšte nije prepoznala. Kako joj je prišao, ona se tako zagledala u njega kao da ga vidi prvi put u životu. Počela je naglas da konstatuje kako je taj dečko "sladak", otvoreno pričajući kako joj je neobično što "toliko sladak momak" sedi baš na njenom krevetu.

On je na glavi imao kačket, a njoj je upravo taj kačket zadelovao poznato, pa mu ga je skinula s glave i pokušavala da stavi na svoju. Momak se smejao njenim opaskama i ponavljao joj da će uraditi nešto što će je "raspametiti". 

Dok ih neko snima, ovaj momak je prišao sasvim blizu svojoj devojci koja leži i na kraju je poljubio, prvo u obraz, a potom i u usta. Ona je ostala totalno zapanjena time što ju je, navodno, krajnje nepoznat i veoma privlačan muškarac poljubio, a njen šokirani izraz lica je i zabeležen na snimku.

- Pristaje ti taj kačket - govori joj dečko dok pokušava da stavi njegov kačket.

- Sviđaš mi se. Mislim da si sladak - odgovara ona.

- Sada ću da te raspametim - upozorava je on, ljubeći je.

- Taj sladak momak me ljubi - zapanjeno govori ona dok joj je vidno “vilica pala” u šoku, dok se njen momak “valja od smeha”.

- Devojka kojoj još uvek nije prestala anestezija da deluje ponovo se zaljubljuje u svog dečka - stoji u opisu snimka.

Komentari su odmah usledili.

- Kako da saznate da li vas zaista voli? 1. korak: Anestezija.

- Obojica imaju tako slatke reakcije. Sviđa mi se kako je ovaj momak toliko voli... super što imaju ovaj trenutak na videu.

- Ne vidim kako neko ne bi voleo ovu devojku! Zaljubljen sam u nju samo gledajući je.

- Kakav divan trenutak za njega. Mora da nauči kako se ona zaista oseća prema njemu kada nema kontrolu nad svojim umom. Nadam se da će zauvek ostati zajedno. To je prava ljubav!

- Izgleda da je prevarila svoga dečka sa svojim dečkom!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)