Brak i veze

OTIŠLA PRVI PUT KOD DEČKA, A U KUPATILU NAŠLA NEŠTO BIZARNO! Posle ovoga nema ko ne bi pobegao koliko ga noge nose

Nije se ovome nadala.

26.09.2024 20:41

OTIŠLA PRVI PUT KOD DEČKA, A U KUPATILU NAŠLA NEŠTO BIZARNO! Posle ovoga nema ko ne bi pobegao koliko ga noge nose
Printscreen/TikTok

Tiktokerka Tifani, poznata po svom profilu @tiffanytchen, nedavno je podelila sa svojim pratiocima neobično otkriće u kupatilu svog dečka. Naime, u videu koji je objavila, Tifani je pokazala kako su police ormarića ispunjene praznim rolnama toalet papira, postavljajući pitanje da li je ovo znak nečeg neuobičajenog. 

Nakon što je podelila snimak, Tifani je dobila različite reakcije od svojih pratioca. Dok su neki sugerisali da bi njen dečko mogao raditi na kreativnom projektu, drugi su izneli svoje sopstvene iskustvo sa sličnim situacijama. Jedan tiktoker je čak predložio mogućnost da dečko pravi neobično dugačak mač od kartonskih rolni, što je izazvalo smeh i raspravu među pratiocima devojke.

Printscreen/TikTok

Devojka pronašla rolne kod dečka od papira

Dok su se neki šalili na račun situacije, jedna devojka je podelila svoje iskustvo sa lenjim ponašanjem partnera, sugerišući da bi prazne rolne toaletnog papira mogle biti rezultat lenjosti umesto kreativnosti. Njena priča je dodatno podstakla raspravu među Tifanijinim pratiocima o tome šta bi ova neobična situacija zaista mogla značiti.


Pitanje koje se postavlja jeste da li bi se većina ljudi zabrinula da pronađe isto u kupatilu svog partnera. Tifani je jasno izrazila svoje zaprepašćenje ovim otkrićem, ali je ostavila svojim pratiocima da razmisle o tome šta bi ova situacija mogla značiti, piše Najzena.


Ova situacija definitivno je izazvala različite reakcije među pratiocima devojke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)