Roditeljstvo

DEJANA JE MAMA BEZ RUKU, ALI NOSI SVOJU ĆERKICU I TO OVAKO: Video "Devojke sa krilima" pogledalo je 2,6 miliona ljudi, scena koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO)

"Ti si primer za mlade mame, za sve ljude koje kažu da nešto ne mogu!", glasi samo jedan od komentara oduševljenja i podrške ispod snimka poznate slikarke i šampionke u paratekvondou.

12.10.2024 11:01

DEJANA JE MAMA BEZ RUKU, ALI NOSI SVOJU ĆERKICU I TO OVAKO: Video "Devojke sa krilima" pogledalo je 2,6 miliona ljudi, scena koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/devojka_sa_krilima/

Dejana Bačko, slikarka i šampionka u paratekvondou, rođena je bez ruku, ali je to nikada nije sprečilo da postane simbol hrabrosti i inspiracije. Njena borba i uspeh u sportu, kao i njen pozitivni duh, pokazali su da se veliki snovi mogu ostvariti uz snažnu volju. Zbog svoje snage i upornosti, Dejana je dobila nadimak "Devojka sa krilima", koji savršeno oslikava njen duh i borbu za životom punim mogućnosti.

Pored sportskih uspeha Dejana je ostvarila i svoje emotivne snove. U srećnoj je vezi sa Markom Nežićem, a njihova porodica se dodatno uvećala dolaskom preslatke devojčice Lare. Svoje zajedničke trenutke često dele na društvenim mrežama, gde pokazuju koliko su ljubav i podrška važni u životu. Dejana je pravi primer kako se uz optimizam i podršku bližnjih može prevazići svaka prepreka i inspiracija je mnogima da slede svoje snove bez obzira na okolnosti.

Na svom Instagram profilu, na kom je prati više od pola miliona ljudi, podelila je video koji je odgledan čak 2,6 miliona puta – a evo i zašto! Naime, Dejana je prikazala kako nosi svoju ćerku na leđima kako bi izašle napolje i time je oduševila mnoge. Ćerkica se, s ruge strane, potpuno prepustila i spustila glavicu na leđa svoje majke, čime ovaj video-zapis postaje još emotivniji i dira pravo u srce.   

- Možda ne treniram, ali još mesec dana živimo na drugom spratu bez lifta! Danas smo proveli sjajan dan, vlog od danas je već na YT kanalu devojka sa krilima - napisala je Dejana u opisu svog videa.

Komentari hvale su se samo nizali, a Dejana i inače ima neverovatnu podršku i malo je reći da joj se svi dive.

- Ti si inspiracija za svaku osobu. Niko ne sme da se za bilo sta žali kad je roditeljstvo u pitanju, kad ti možeš i želiš sve, onda moze svako - 

- A nekim mamama je teško odvesti dete do parka… Skuvati... Samo im gurnu telefon u ruke. Zaista sve si,  ali naj mama si sigurno - 

- Umrla sam tog trenutka kada je spustila glavicu na mamina leđa... Pa, Bože! - 

- Ti si jedan primer za mlade mame, za sve ljude koje kažu da nešto ne mogu! Bravo draga, hrabra ženo i majko! Bravo za divnu porodicu. Od takvih roditelja može samo jedno divno biće nastati. Vaša ljubav se oseti u vazduhu. Respekt - samo su neki od brojnih komentara na Dejanin video.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)