Ispovesti

MISLILA SAM DA ME DEČKO VARA, PA SAM MU UZELA TELEFON: U njemu sam našla nešto još mnogo STRAŠNIJE - legao je na moju majku, dok je ona...

Povređena devojka otkrila je da je slučaj, koji je završio na sudu, uništilo njihovu porodicu.

16.10.2024 23:15

MISLILA SAM DA ME DEČKO VARA, PA SAM MU UZELA TELEFON: U njemu sam našla nešto još mnogo STRAŠNIJE - legao je na moju majku, dok je ona...
shutterstock.com

Jedna žena je pomislila da je partner vara, a onda je njena istraga otišla u drugom pravcu - saznala je nešto mnogo gore i bizarnije! Naime, kada je pregledala telefon svog partnera, otkrila je snimak koji joj je promenio život. Njen partner je u tom momentu imao 25 godina, a na video-zapisu se vidi kako pokušava da zlostavlja njenu majku. S druge strane, majka, koja je u tom trenutku bila pod uticajem alkohola, bila je nesvesna da je snimana, kao i da njen zet ima jezive namere. 

U vreme kada se to dogodilo, muškarac je živeo sa svojom tadašnjom partnerkom i njenom majkom.

Shutterstock

Žena je otkrila bolnu istinu nakon što je uzela partnerov telefon

Saslušanje na Okružnom sudu o ovom slučaju takođe je bilo potresno. Porodica povređene žene je tvrdila da zbog ovoga nikada više neće biti ista. Sudija Antoni Elen označio je postupke prestupnika kao "odvratne" i nazvao ih "izdajom porodice koja ga je srdačno dočekala i prihvatila kao svog".

- Činjenica da si snimao zlostavljanje posebno je ponižavajuća i poražavajuća - naveo je sudija.

Majka je saznala šta se dogodilo tek kada ju je njena ćerka pozvala.

- On je izabrao da siluje osobu koja mu je redovno pokazivala više ljubaznosti i ljubavi nego njegova sopstvena porodica. Osećala sam se veoma povređeno, izdano i posramljeno zbog nekoga koga sam pustila u svoju porodicu i dom. Naša porodica više nikada neće biti ista - rekla je povređena žena.

Muškarac se, nakon što je razotkriven, branio pred sudom da mu je motivacija da učini tako nešto grozno bila osveta. Partnerka je navodno o njemu raširila nekakav trač u društvu, što ga je povredilo.  

- Označena sam za ceo život nakon gledanja snimaka kako on napastvuje moju majku. Nikada neću zaboraviti njene krike i plač kad sam joj rekla šta sam videla - prisetila se očajna žena.

Muškarac je priznao krivicu za silovanje i učestvovanje u ponižavajućem snimanju. Kasnije je osuđen na pet godina zatvora, uz uslovno puštanje nakon tri godine, piše San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)