Brak i veze

MILAN KALINIĆ JE SAMO NJU VOLEO PRE SUPRUGE SANDRE: "Ona će zauvek biti deo mog života, mora" (FOTO)

Voditelj i glumac se posle 18 godina braka razvodi.

29.09.2024 21:10

MILAN KALINIĆ JE SAMO NJU VOLEO PRE SUPRUGE SANDRE: "Ona će zauvek biti deo mog života, mora" (FOTO)
ataimages

Glumac i voditelj Milan Kalinić iznenadio je mnoge vešću da se posle skoro dve decenija braka razvodi od supruge Sandre. Par koji je u braku od 2006. godine, trenutno prolazi kroz teške trenutke nakon odluke o razdvajanju. Imaju dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka, koji su svakako u fokusu ove priče.

Milan je u emisiji "Pretres" svojevremeno otkrio da je pre supruge Sandre voleo samo jednu ženu i to koleginicu sa klase, Tanju Anđelić. Iako je blizu 20 godina uživao u skladnom porodičnom životu, Kalinić je otvoreno govorio o prošloj ljubavi, dodajući da Sandra sve zna o njegovim osećanjima iz prošlosti.

- Mi smo išli zajedno na akademiju, na klasu, to je Tanja Anđelić. Moja supruga Sandra sve zna. Tanja je bila moja jedina i prava veza pre nje. Bio sam zaljubljen i ona u mene. Voleli smo se oko godinu i po dana, ne mogu tačno da se setim. Tanja će zauvek biti deo mog života, mora da bude - iskreno je priznao tada Kalinić.

 

 

Podsetimo, venčanje Milana i Sandre se odigralo 2006. godine u crkvi Svetog Marka u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih zvanica iz javnog sveta. Sandra je svojevremeno podelila svoju emotivnu priču o trenutku kada ju je Milan zaprosio, opisujući osećaje kao i neočekivani razvoj događaja tog dana. 

- Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću sa njim da podelim život. Bila sam u šoku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: "Da, da". Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar - prisetila se svojevremeno Sandra.

Instagram.com

Milan Kalinić sa suprugom Sandrom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)