Brak i veze

GLUMAC SE OŽENIO PRE DVA MESECA, A VEĆ NE SPAVA U ISTOJ SOBI SA ŽENOM: Obožava da mu vidi leđa, pa da uradi OVO (VIDEO)

Čaku Basu nije lako.

29.09.2024 15:05

GLUMAC SE OŽENIO PRE DVA MESECA, A VEĆ NE SPAVA U ISTOJ SOBI SA ŽENOM: Obožava da mu vidi leđa, pa da uradi OVO (VIDEO)
Credit: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, tiktok/iamamyjackson

U avgustu ove godine, glumac Ed Vestvik (37) oženio je dugogodišnju izabranicu Ejmi Džekson, koja je od njega mlađa pet godina. On je mnogima poznat po ulozi Čaka Basa iz serije "Tračara" (Gossip girl). Već tada, osvojio je srca dama širom sveta, a njegovo je osvojila samo Ejmi. Njihovo bajkovito venčanje dogodilo se u Italiji, a gosti su došli iz različitiih krajeva sveta kako bi bili tu na najvažniji dan mladenaca. Mlada se presvlačila nekoliko puta, a jedan deo slavlja upriličen je i na brodu.

Credit: SGP / ddp USA / Profimedia

Glumac Ed Vestvik je oženio Ejmi


Od njihovog bajkovitog venčanja prošo je neko vreme, a glumica i manekenka koju je osvojio slavni Čak Bas, postala je popularna i na TikToku. Bračna idila još uvek traje, toliko da je glumac spreman da svojoj partnerki ispuni sve želje. Kao i mnogi, i manekenka je želela da se malo odvoji od glumca, te je na odmoru, za narednih nekoliko sati, rezervisala sobu samo za sebe.

Mnogima je ovo čudno, a nekima je samo san. Iako su zajedno u hotelu na odmoru, ona je poželela nekoliko sati samo za sebe. Snimila je šta je u tom periodu radila. Da bi odmor bio po njenom ukusu naručila je picu i špagete u sobi, kupala se i na kraju legła u krevet kako bi gledala nešto na laptopu.
@iamamyjackson

It’s got to be done 🤷🏻‍♀️ ♬ original sound - Amy Jackson


- Kada uzmeš hotelsku sobu samo za sebe u narednih nekoliko sati - napisala je ona u videu gde se čuje kako jedno drugom govore "Volim te".

Mnogi su prokomentarisali da je ovo njihov san i da bi voleli da mogu sebi isto da priušte.

- Ti ženo živiš moj san.

- Ovako izgleda savršeno veče.

- Volela bih da sam na tvom mestu - bili su neki od komentara ispod videa koji je objavila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)