Lice

"POŠTO JE TO PREDMET OPŠTE POLEMIKE RAZLIKA JE 33 GODINE" Naš glumac (63) oženio studentkinju, ona svima zapušila usta

Odani su svojoj ljubavi koja nikad nije bila jača i pored velike razlike u godinama.

24.09.2024 22:00

"POŠTO JE TO PREDMET OPŠTE POLEMIKE RAZLIKA JE 33 GODINE" Naš glumac (63) oženio studentkinju, ona svima zapušila usta
foto: preentscreen/Instagram

Glumac Nebojša Kundačina važi za jednog od cenjenijih na našim prostorima. I te kako je uspešan u svom poslu, a osim na tom planu odlično mu ide i u ljubavi. Može da se pohvali svojom mirnom lukom - lepom Marijom. Razlika u godinama nije bila prepreka da se među njima rodi prava ljubav, a da je zaista tako govori u prilog činjenica da su i danas zajedno. Venčali su se pre pet godina, tačnije 24. januara 2019. godine, a upoznali na fakultetu.

foto: preentscreen/Instagram

Nebojša Kundačina je oženio lepu Mariju

Ona mu je pre nekoliko godina prišla da zatraži pomoć ne sluteći da će uploviti u ljubavnu vezu.

- Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama - rekla je Marija Kundačina svojevremeno za "Gloriju".

foto: preentscreen/Instagram

Ljubav Marije i Nebojše Kundačine

Nebojša nije odmah mogao da joj odgovori.

- Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, da dam odgovarajuće odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se - istakao je Kundačina.

foto: preentscreen/Instagram

Marija i Nebojša su se venčali 2019. godine

Odmah su se pronašli i zaljubili jedno u drugo.

- Među nama je od početka sve nekako romantično i baš onako kako i treba da bude, ukoliko išta može da bude romantično u ovom brzom i ludom vremenu. Divno je kad se dvoje ljudi pronađu i prepoznaju. Kad je prava osoba u pitanju, onda se sve dešava lako, bez ikakvih strategija i planova, pa je i venčanje došlo nekako spontano. Imamo dosta istih interesovanja, za glumu, muziku. Mnogo čitamo, ali uglavnom vezano za glumu, delimo sličan osećaj za dobre stvari i zajednički to sve doživljavamo kao neko ushićenje - istakao je glumac jednom prilikom.

Marija se sada oglasila povodom videa i ljubavne priče sa Nebojšom, a koji je podeljen na Instagram nalogu Srećna Republika. Pojedini smatraju razliku u godinama prevelikom zbog čega je ona imala potrebu da oglasi i kaže koliko je tačno godina u pitanju.

- Pošto je to predmet opšte polemike razlika je 33 godine - napisala je Marija.

foto: preentscreen/Instagram

Oglasila je Marija

Nekome je to previše, drugi su pak u sličnoj situaciji, ali ako je suditi prema njihovim fotografijama ljubav im je iz godine u godinu sve jača.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)