Zanimljivosti

BILI SU KAO DVA BOŽANSTVA KOJA SU SIŠLA S NEBA I STUPILA U BRAK - pa je usledio BRUTALNO PRLJAV razvod: Skandalčina!

Najprivlačniji par imao je sraman završetak.

19.09.2024 16:39

BILI SU KAO DVA BOŽANSTVA KOJA SU SIŠLA S NEBA I STUPILA U BRAK - pa je usledio BRUTALNO PRLJAV razvod: Skandalčina!
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Tom Brejdi i Žizel Bundšen su godinama smatrani jednim od najlepših parova, no njihova ljubavna priča došla je do kraja. Žizel je imala nadu da će se, kada Tom ode u penziju, njihovi prioriteti okrenuti prema porodici i zajedničkom životu. Ipak, njegov povratak profesionalnom sportu narušio je dogovorene planove i doveo do ozbiljnih nesuglasica.

Nakon 13 godina braka, manekenka Žizel Bundšen nedavno je prošla kroz težak emotivni period, koji je kulminirao razvodom od sportiste Toma Brejdija, potvrđenim u avgustu 2022. godine. Ova odluka usledila je nakon čestih sukoba između para, a glavni uzrok bio je Tomov fokus na sport, umesto na porodicu, što je izazvalo napetosti u njihovom odnosu.

HULU, Shuttererstock

Tom Brejdi I Žizel Bundšen su važili za najprivlačniji par

Prema rečima izvora bliskih paru, Žizel je uvek bila posvećena deci, dok je Tom odlučio da se vrati iz penzije i nastavi igrati za NFL, što je u suprotnosti sa njihovim ranijim dogovorom.

Razvod pun skandala

Žizel i Tom su finalizovali svoj razvod 28. oktobra, a uz to su se držali predbračnog ugovora koji je olakšao razdelu imovine i starateljstva nad decom. Ipak, interesovanje javnosti izazvale su i informacije o njihovim donacijama, koje su pokazale da je manje od 0,09% njihovog bogatstva otišlo na dobrotvorne svrhe putem Luz fondacije, koju je Žizel osnovala 2007. godine.

Donacije su bile izuzetno skromne, a samo 300 dolara je dato humanitarnoj organizaciji u Kostariki.

Žizel preko ovoga nije mogla da mu pređe

U intervjuu za magazin "Elle", Žizel je otvoreno govorila o izazovima u braku, izražavajući razočaranje zbog Tomove odluke.

- Odradila sam svoj deo. Bila sam tu za njega i decu kada je to bilo potrebno, izjavila je manekenka, ističući koliko je važna bila za porodicu. 

abc news/youtube

Žizel Bundšen je mirna nakon razvoda

Tom i Žizel su postali par 2006. godine, a venčali su se 2009. na Kostariki. Imaju sina Bendžamina i ćerku Vivijan, a zanimljivo je da su se upoznali na sastanku na slepo, s tim da je Žizel zatrudnela samo dva meseca nakon početka njihove veze.

Ova ljubavna priča, obeležena slavom i izazovima, završila se, ostavljajući za sobom brojne uspomene i pitanja o prioritetima u životu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)