Brak i veze

PEVAČICA PROMENILA DEO SVOJE PESME: Posvetila je oženjenom lovcu na aligatore sa kojim pokušava da prikrije vezu! (FOTO)

Na fotografijama ga taguje kao "svog momka".

02.09.2024 22:20

PEVAČICA PROMENILA DEO SVOJE PESME: Posvetila je oženjenom lovcu na aligatore sa kojim pokušava da prikrije vezu! (FOTO)
Anna KURTH / AFP / Profimedia

Pevačica Lana del Rej izazvala je burne reakcije fanova svojim novim izborom partnera. Njena nova veza s Džeremijem Dafrinom, muškarcem primetno starijim, koji uz to ima i porodicu, nije prošla nezapaženo. Džeremi je lovac na aligatore i vodič na turama kroz močvare Luizijane, a o tome je pisao i Daly Mail.

Glasine su počele nakon što su Lana i Džeremi viđeni kako se drže za ruke pre njenog nastupa na Leeds festivalu prošle nedelje. Fanovi su kasnije počeli da spekulišu da je ona možda otkrila nagoveštaj o svom navodnom ljubavniku u jednoj od svojih pesama.

Lana je napokon odgovorila na glasine o svojoj navodnoj vezi sa vodičem tura kroz močvare. Ona je u svojoj nedavnoj objavi delovala kao da negira bilo kakvu romantičnu vezu sa Džeremijem, kratko komanterišući: "Ne." Ovaj jednostavni odgovor izazvao je podeljene reakcije među njenim fanovima. Dok su neki verovali da je ovo bila jasna negacija glasina o vezi, drugi su smatrali da Lana brani Dafrina i odgovara na pitanje sa kraja posta: "Da li ovi novi detalji kod vas bude crvene zastavice?"

 

 

Navodno, osoba koja tvrdi da je Dafrinova ćerka nedavno je na mreži X otkrila da je saznala za romansu svog oca sa pevačicom preko društvenih mreža. Lana je brzo ugasila te glasine dodatnim komentarom na istu objavu.

- Takođe, to nije njegova ćerka - prokomentarisala je pevačica.

Sudeći po fotografiji koju je Lana objavila još u martu 2019. godine, na kojoj se vidi sa Dafrinom na jednoj od njegovih tura kroz močvare, njih dvoje se poznaju već duže vreme. Ona je ranije ove godine ponovo posetila turu i podelila fotografiju na kojoj ponovo obilazi močvaru, ovog puta sa prijateljima. Iako Džeremi nije viđen na fotografiji, Lana ga je označila u opisu i nazvala ga "svojim momkom".

 

 

Njih dvoje su u poslednjih nekoliko nedelja dodatno podstakli glasine o romansi kada su viđeni kako zajedno kupuju u Harrodsu u Londonu i jedu u lokalnom pabu. Fanovi su takođe primetili promenu u njenom izvođenju pesme "Chemtrails Over the Country Club", gde je Lana promenila stih "Rođen si u decembru, a ja sam rođena u junu" u "Rođen si u martu, a ja sam rođena u junu". Ova promena nije prošla nezapaženo jer Dafrinov Instagram otkriva da je njegov rođendan u martu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)