Brak i veze

"ČOVEČE, ONA POKUŠAVA DA TE UBIJE": Muž pokazao šta mu supruga radi svako jutro, internet "izgoreo"! (FOTO)

Slika koju je objavio izazvala haos.

01.09.2024 23:15

"ČOVEČE, ONA POKUŠAVA DA TE UBIJE": Muž pokazao šta mu supruga radi svako jutro, internet "izgoreo"! (FOTO)
Shutterstock

Kada je neimenovani Britanac na Redditu objavio šta njegova supruga uradi svako jutro pre nego što on ode na posao, nastao je pravi haos, a duhoviti komentari su se samo nizali. Nije ni čudo jer brižna žena mu svaki dan pripremi ogroman sendvič od "milion" kalorija.

Muškarac je hteo da se pohvali koliko njegova supruga vodi računa, i objavio je sliku monstrum sendviča, koji predstavlja kombinaciju burgera, prženih jaja i spanaća.

Potom je počeo pravi rat komentarima, jedni su oduševljeni kažu da bi se rado menjali sa njim, dok mu drugi poručuju da beži glavom bez obzira.

- Želim takvu ženu. I takav sendvič - poručio je jedan od komentatora, a drugi je napisao: Oženi je ponovo. Nadam se da joj barem jednom nedeljno kupiš cveće!

reddit/drunkmasterflex

Mega sendvič koji je izazvao lavinu komentara

- Slika me je podsetila da danas nisam popio moje lekove za holesterol. Možda biste i vi trebali da odete na pregled - glasio je jedan od komentara.

- Druže, ona pokušava da te ubije - napisao je jedan od komentatora, dok je drugi uzvratio: Ovo je mnogo bolji način nego da mu stavlja arsenik u hranu!

- Ona ne pokušava da ga ubije, ona mu samo "skraćuje" rok upotrebe! - glasio je jedan od komentara.

Takođe, mnogi su tražili da saznaju šta se ve krije u gigantskom sendviču, ali nisu dobili odgovor, pa svima preostaje jedino da nagađaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)