Brak i veze

NA DAN VENČANJA DOBILA JE PORUKU OD POKOJNOG OCA: Mlada je pustila leptire u njegovu čast, a onda je usledilo čudo!

Niko nije mogao da veruje šta se dešava.

06.07.2024 12:32

NA DAN VENČANJA DOBILA JE PORUKU OD POKOJNOG OCA: Mlada je pustila leptire u njegovu čast, a onda je usledilo čudo!
Printscreen/Youtube/HIS Radio

Otac Emi Rouz, umro je davne 1999. godine kada je imala sedam godina, ali decenijama kasnije, kada je došao dan njenog venčanja, ona je želela da uradi nešto u njegovu čast. 

Ova 32-godišnjakinja je odlučila da tog dana pusti leptire, kako bi odala počast svom pokojnom ocu, ali nije mogla da zamisli šta će se dogoditi. Umesto da polete i razlete se leptiri su su se spustili na njenu venčanicu. 

- U tom trenutku osetila sam nalet emocija, oči su mi bile pune suza na sopstvenom venčanju... Bio je to neverovatan trenutak i imala sam dubok osećaj povezanosti sa onima oko mene. Tako sam snažno osetila prisustvo oca. Bilo je moćno! - prisetila se Ejmi.

Tokom ceremonije, dok je najlepše fotografije ovekovečila fotografkinja Brit Perkins, leptiri se mogu videti svuda po haljini dajući poseban čaroban efekat celoj atmosferi.

Ovaj leptir poznat kao "monarh" moćan je simbol njenog oca, a sve je počelo nakon što su takvi leptiri sleteli na nju, njenu majku i sestru za vreme planinarenja godinu dana nakon smrti njenog oca.

Prvi susret sa leptirom bio je na izletu

Emi otkriva da ovaj leptir od tada u isto vreme sleće i pojavljuje se na posebnim danima poput rođendana njenog oca, Dana očeva i drugih porodičnih svetkovina što je, po mišljenju Ejmi, više nego jasan znak da je on sa njima. To nije bio jedini način da ova mlada odala počast svom ocu tokom svog venčanja. Tokom jedne pesme pušteni su i neki snimci njenog oca dok je on bio živ i fotografije koje su oživele uspomenu na njega. 

- Bilo je zaista tako posebno što sam mogla da osetim njegovu ljubav na dan svog venčanja - rekla je ova mlada.

Iako njen otac fizički nije bio prisutan na venčanju, Ejmi je taj dan od njega je dobila i posebnu poruku. U pitanju je bilo pismo koje je on napisao za nju kad je bila dete i koje joj je majka, po želji muža, uručila ćerki na dan venčanja.

- Od svih pisama koje sam napisao - ovo je najteže. Biću s tobom u tvom srcu dok hodaš tim prolazom. Voli te tata - pisalo je u pismu.

Emi kaže da nije bila svesna da će njen otac tog dana biti sa njom mnogo više nego u srcu, piše People. Mladenci su podelili nekoliko saveta za ljude koji žele tokom venčanja da odaju počast preminuloj voljenoj osobi, poručivši da koju god počast odaberu, to bude odraz ljubavi i veze koju su delili.

- Prigrlite emocije koje dolaze sa poštovanjem njihovog prisustva - to je prelep način da osetite njihovu ljubav na vaš poseban dan. Oni će biti uz vas bez obzira na sve - dodaje Ejmi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)