Brak i veze

ZALJUBIO SE IAKO JE BILA POPULARNIJA OD NJEGA, SADA JE BOGATIJI I OD KRALJICE: Zajedno 25 godina, dete nazvali po gradu

Dejvid i Viktorija Bekam su zajedno više od dve decenije.

04.07.2024 09:30

ZALJUBIO SE IAKO JE BILA POPULARNIJA OD NJEGA, SADA JE BOGATIJI I OD KRALJICE: Zajedno 25 godina, dete nazvali po gradu
TOT / Goff Photos / Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam danas slave četvrt veka kako su zajedno, a tom prilikom obukli su ljubičastu odeću kao pre 25 godina. Oni danas imaju četvoro dece i prkose kritikama da je njihov brak poljuljan.

Ona je pre dve godine uzvratila kritičarima i poručila:

- Kažu da me ne zanima, kažu da se nikad ne smejem, rekli su da to neće trajati… Danas slavimo 23 godine braka. Davide ti si moje sve, toliko te volim!

Kako su se zaljubili?

Godine 1996. — kada je Viktorija bila poznatija od njega, zahvaljujući svojoj ulozi u ženskom bendu Spice Girls na vrhu top lista, mladi fudbaler Mančester junajteda Dejvid, znao je da je ona prava za njega pre nego što su se i upoznali. Tada poznata svojim legijama obožavatelja kao Posh Spice, Viktorija je priznala da nije želela da izlazi ni sa kim dok nije upoznala njega.

- Postojala je faza u kojoj je neko jednom napisao kako je svaka žena želela da bude jedna od nas, a svaki muškarac želeo da izlazi sa jednom od nas. Nije da je neko hteo da izlazi sa mnom - rekla je 2012.

Europa Press/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam danas slave 25 godina braka

Za Dejvida nije bilo sumnje da je ona sa kojom je želeo da bude. 

- To je devojka za mene i ja ću je uhvatiti! - Dejvid je za The Sun ispričao razgovor koji je vodio sa drugarom dok je gledao Viktoriju na ekranu.

- Ona je moja ideja savršenstva. Znao sam da ćemo, ako me želi, biti zajedno zauvek.

Nešto više od godinu dana nakon susreta, u januaru 1998., prekinuo je višenedeljne spekulacije o tome da li su svoju romansu podigli na viši nivo, kada su objavili da su vereni.

 

 

Govoreći o prosidbi, Viktorija je tada rekla:

- Već smo pogledali nekoliko prstenja, ali nisam znala koji je odabrao. Rekla sam mu šta će biti moj prsten iz snova. On se setio i naručio ga je za mene.

Sledeće godine oni su dobili sina, a nazvali su ga Bruklin. Rođen je u londonskoj bolnici Portland i često se navodi da je dobio ime Bruklin jer je začet u Njujorku.

 

 

Uprkos čestim izveštajima, u Viktorijinoj biografiji iz 2001., Learning To Fli, Viktorija je insistirala da joj se to ime jednostavno dopada. 

Nakon njega, dobili su Romea, Harper i Kruza.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)