Zanimljivosti

BEKAMOVI VAŽE ZA SAVRŠEN PAR: Nizali su skandale i nisu im uvek cvetale ruže - Dejvid otvorio dušu o svemu

Zajedno su 27 godina, imaju četvoro dece, ali nije sve uvek bilo "med i mleko"!

15.05.2024 09:40

BEKAMOVI VAŽE ZA SAVRŠEN PAR: Nizali su skandale i nisu im uvek cvetale ruže - Dejvid otvorio dušu o svemu
Europa Press/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivši fudbaler Dejvid Bekam otkriva tajnu uspešnog braka sa svojom suprugom Viktorijom Bekam. Dok je gostovao u podkastu SmartLess, on je podelio da ih je njegov Netflix dokumentarac "Bekam" naveo da se emotivno osvrnu na izazove kroz koje su prošli tokom 27 godina braka.

- Posle gledanja dokumentarca, nakon što je sve bilo gotovo i kada smo ga konačno pogledali, jedna stvar na koju smo se pogledali i rekli jedno drugom bila je: "Ne znam kako smo preživeli poslednjih 27 godina, ali jesmo, imamo neverovatnu porodicu, fantastičan biznis i srećni smo" - rekao je Bekam, a o tome je pisao i People.

 

 

Dejvid i Viktorija su primer kako podrška i zajedništvo mogu biti ključni za održavanje dugogodišnje veze, dok istovremeno uspevaju da izgrade uspešne karijere i održe srećnu porodicu. Bez sumnje, svaki dugogodišnji brak ima svoje uspone i padove, a Dejvid ističe da su on i Vikotrija imali sreću što su "imali jedno drugo u tim momentima". 

- Naravno, kad si s nekim toliko vremena, naravno da imaš svoje uspone i padove, svi to znaju. Ali, na kraju dana bili smo srećni jer smo imali jedno drugo u tim trenucima - priznao je on.

 

 

Podsetimo, par se venčao 1999. godine, nakon što su se upoznali 1997. godine na fudbalskoj utakmici. Zajedno imaju četvoro dece: sinove Bruklina, Romea i Kruza, kao i ćerku Harper. Dejvid je u podkastu naglasio da je dolazak njihovog prvog sina, Bruklina, dodatno ojačao njihovu porodicu.

Izrazivši sreću zbog bogate fudbalske karijere, Bekam je istakao da je oduvek želeo da ima decu.

- Uvek sam želeo da imam decu koja će proživeti moju karijeru sa mnom i imao sam sreće što sam upoznao Viktoriju, baš u trenutku kada sam je upoznao, jer sam želeo da imam decu dok sam još igrao fudbal - priznao je Bekam.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)