Zanimljivosti

BEKAMOVI ZAPLESALI VRELI LATINO PLES: Svi su u čudu gledali u Viktorijina stopala, pitajući se samo jedno! (VIDEO)

Poznati britanski par pokazao kako uživa u jednom od zajedničkih hobija.

17.04.2024 13:01

BEKAMOVI ZAPLESALI VRELI LATINO PLES: Svi su u čudu gledali u Viktorijina stopala, pitajući se samo jedno! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/leoni_torres

Viktorija i Dejvid Bekam važe za jedan od najusklađenijih parova u svetskom džet setu. I pored mnogih trzavica koje su ih pratile kroz život, uspeli su da odole svim iskušenjima i da pokažu kako bračna institucija zaista može opstati uz ljubav i međusobno podržavanje.

Detalje zajedničkog života često dele na društvenim mrežama, pa smo tako saznali kako izgledada kad golišavi Dejvid popravlja televizor ili kao pčelar kod košnica koje je dobio na poklon od supruge. Oboje su izuzetno uspešni, ali uprkos poslovnim obavezama uspevaju da izdvoje vreme i uživaju u zajedničkim aktivnostima i malim stvarima.

Tanjug/AP

Bekamovi su plenili pažnju gdegod su se pojavljivali

 

Pošto su njihova deca sad već odrasli ljudi, Viktorija i Dejvid se trude da pronađu vreme za zajednički hobi i opuštanje. nedavno su na Instagramu objavili simpatičan snimak kako plešu salsu

Iako Englezi važe za odmere i ljude hladnijeg temperamenta, Dejvid i Viktorija su pokazali da se odlično snalaze sa vrelim latino plesom. Kako i dolikuje Bekam vodio ples, a Viktorija ga je pažljivo pratila uz zvuke predivne pesme koja se čula u pozadini. Njih dvoje su plesali opušteno i profesionalno, a kako su bili samo u dvorani moglči su da se prepuste zvucima i romantičnoj atmosferi koja ih je okruživala.

Pored njih se nazirala jedna figura, a pretpostavlja se da je to njihov instruktor plesa koji je nadgledao njihove korake i pokrete koji su bili dobro uvežbani. Dok je Viktorija bila leđima okrenuta, Bekamovo lice se jasno videlo kao i osmeh  što je bio znak da uživa u plesu sa svojom dragom.

Snimak je privukao veliku pažnju ljudi koji su rekli da njih dvoje mogu da budu i plesači.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leoni Torres (@leoni_torres)

 

- Sada plešite na koncertu.

- Mislim da to dobro rade. Ona je vrlo elegantna.

- Moje oči...ne mogu da sklonim pogled sa njenih stopala, ova žena je neverovatna! Kako može da pleše u tim visokim štiklama?

- Ne mogu da zamislim Bekama kao Latinoamerikanca.

- Meni se ne sviša, plešu kao roboti- bili su neki od komentara.

Nakon što su otplesali svoj ples, dvoje supružnika su se zagrlili i pokazali da među njima ima varnica i posle više decenija braka. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)