Zanimljivosti

OVAKO DANAS IZGLEDA ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Glumica pleni lepotom (FOTO)

Svi kažu da je ista majka Olivera.

16.04.2024 10:50

OVAKO DANAS IZGLEDA ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Glumica pleni lepotom (FOTO)
TANJUG/ JAROSLAV PAP/

Jovana Balašević (43) široj javnosti je poznata kao ćerka legendardnog kantautora Đorđa Balaševića i nekadašnje atletičarke Olivere. Međutim, ova šarmantna dama godinama je nosila breme poznatog prezimena dok je uspešno gradila karijeru glumice.

Ova lepa dama decenijama je u svetu glume u koju je za koračila nakon srednje baletske škole. Studirala je Akademiju umetnosti u Novom Sadu u klasi Miše Janketića. Od 2008. godine primljena je u stalni ansambl Srpskog narodnog pozorišta. Od tada je krenuo put njenog uspeha, te je imala uloge u serijama, na filmu i u pozorištu.

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Jovana Balašević

Jovana je godinama privatnost krila od javnosti, te je mnoge šokirala vest o problemima koje ima u braku. Naime, prošle godine u medijima se pojavila informacija da je glumica supruga Aleksandra Jovanovića prijavila za nasilje. Ona nije želela mnogo da govori o celokupnoj situaciji, ali je potvrdila ove navode.

Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razuzmite me - govorila je Jovana za domaće medije.

 

 

Jovana i Aleksandar su deceniju bili u vanbračnoj zajednici u kojoj su dobili ćerke Simonu i Petru. Ova porodična drama glumici nije skinula osmeh sa lica, te uživa punim plućima u plodovima svog rada i svemu lepom što joj život donosi. Na njenom Instagram profilu možemo videti trenutke porodične i poslovne sreće. Za ovu šarmantnu damu oduvek su govorili da jedna od najlepših na domaćoj sceni, te da je vitak stas i lepotu nasledila od majke Olivere, a šarm od oca Đorđa.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)