Zanimljivosti

OVAJ FRAJER JE BRAT MARKA JARIĆA: Nikola se bavi veoma unosnim poslom, a devojke lude za njim (VIDEO)

Nije deo javnog života.

13.04.2024 10:55

OVAJ FRAJER JE BRAT MARKA JARIĆA: Nikola se bavi veoma unosnim poslom, a devojke lude za njim (VIDEO)
foto:Vladimir Lukic

Marko Jarić (45) je bivši srpski košarkaški as. O njegovom umećem sa loptom pričao je ceo svet, što mu je otvorilo vrata i ka NBA karijeri. Tamo je stekao veliku popularnost, te zapao za oko jednoj od najlepših žena sveta Adriani Limi. Venčali su se 2009. godine ali njihova ljubav nije potrajala.

Sportista je tada još više došao u žižu javnosti, te su domaći i svetski mediji pratili svaki njegov korak. Tada je i Markov brat dospeo u medije. Nikola Jarić je govorio o svojoj bivšoj snaji samo hvalospeve. Mnogi su primetili tada da ovaj šarmantni mladić neodoljivo liči na Marka, te je i sam okušao sreću u košarci, ali život ga je odveo u drugom pravcu.

Profimedia

Marko Jarić i Adriana Lima bili su ludo zaljubljeni na početku veze

Nikola je pokrenuo modni brend, a od nedavno se bavi i prodajom nekretnina. Dok Marko nikada nije bio ljubitelj kamera, Nikola se odlično snalazi u centru pažnje. Na njegovom Instagramu možemo videti šaljive snimke u kojima je on glavni akter.

 

 

Osim brata Nikole, Marko ima i sestru Tamaru koja je itekako poznata javnosti. Naime, ona je uspešna dizajnerka koja ovaj biznis vodi na dva različita kontinenta. Ona, naime, stanuje na relaciji Amerika - Srbija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric)

 

Tamara i Marko su veoma povezani, a njegove ćerkice Sijenu i Valentinu obožava.

- Valentina jako liči na Adrijanu, dok je karakterno ista Marko. Ja često volim da kažem kako je pokupila najbolje od oba roditelja. Sita se s njom svaki put ispričam i ismejem jer je jako zabavna. Za nju sam posebno vezana jer sam živela u Americi kada je ona rođena. Stalno sam bila kod njih i s njom sam provodila dosta vremena - izjavila je svojevremeno Tamara.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)