Zanimljivosti

ZA OVIM TURČINOM SU LUDELE SRPKINJE: Žene u šoku kako danas izgleda Ezel, 13 godina nakon serije! (FOTO)

Turski glumac je danas oženjen koleginicom i imaju dve ćerkice.

11.04.2024 15:02

ZA OVIM TURČINOM SU LUDELE SRPKINJE: Žene u šoku kako danas izgleda Ezel, 13 godina nakon serije! (FOTO)
PrintscreenYoutube/Ezel

Turski glumac Kenan Imirzalioglu (49) proslavio se naslovnom ulogom u čuvenoj seriji "Ezel" koja je bila vrlo popularna i u Srbiji. Za zgodnim Turčinom su tada ludele Srpkinje, a on je godinama nosio titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca. U međuvremenu se oženio i dobio dve ćerkice.
Od serije Ezel je prošlo punih 13 godina, a zgodni Turčin će 18. juna proslaviti 50 rođendan.

Posvećen porodici

Malo je poznato da Kenan da on ima aristokratko poreklo i da je direktan potomak Uzun Hasana, koji je bio sultan u dinastiji An Kojunlu. Kao vrstan matematičar studirao je na Tehnološkom fakultetu, a u svet glume je ušao slučajno. Kako student bio je angažovan kao maneken i vrlo brzo je osvojio laskavu titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca u Turskoj što su producenti iskoristili i angažovali ga kao glumca u nekoliko serija što mu je donelo internacionalnu popularnost. 

Dugo je skrivao svoj privatan život sve do 2016. kada se oženio koleginicom Sinem Kobal, koja je, takođe, igrala u velikom broju popularnih turskih serija i filmova. Dobili su dve ćerke Lalin i Lejlu.

Nakon "Ezela" igrao je u više popularnih turskih serija i filmova, a od 2019. vodi tursku verziju kviza "Želite li da postanete milioner?"

Na Instagramu redovno postavlja svoje novije fotografije, pa su mnoge žene u šoku kada su videle kako danas izgleda. Zgodni Turčin gotovo se nije promenio od perioda kada je tumačio Ezela, pa se mnogi pitaju kako uspeva da održi mladolik lik i stas. 

 

 

Uprkos ogromnoj popularnosti ne samo u Turskoj već i na Balkanu i u drugim delovima sveta, Kenan je ostao vrlo skroman, džentlmenskih manira koji je u potpunosti posvećen porodici, pa su se za njegovo ime retko vezivali bilo kakvi ljubavni skandali. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)