Brak i veze

"NIJE MI BIO INTERESANTAN, A ON JE VEROVAO..." Sanja Kužet progovorila o misterioznom partneru kom je rodila sina Vuka

Voditeljka ga je upoznala kada je imala 21 godinu.

04.07.2024 19:45

"NIJE MI BIO INTERESANTAN, A ON JE VEROVAO..." Sanja Kužet progovorila o misterioznom partneru kom je rodila sina Vuka
ATA images

Voditeljka Sanja Kužet porodila se 2. jula i na svet donela zdravog dečaka kom su dali ime Vuk. Ona se proodila carskim rezom i mama je sada dobro. Sanjin partner misteriozni Nemanja Živojinović nikada se nije medijski eksponirao.

Naime, Ime Vuk nosi moćnu simboliku, a prema staroslovenskom verovanju, ime Vuk davano je muškoj deci kako bi ih zaštitilo od zlih sila i bolesti. Verovalo se da će ime divlje životinje poput vuka uplašiti veštice i druga mitska bića koja su ubijala novorođenčad. Najpoznatiji nosilac ovog imena među Srbima bio je reformator azbuke i sakupljač narodnih umotvorina Vuk Stefanović Karadžić, za koga se upravo veruje da je baš na prethodno opisani način i dobio svoje ime, jer su mu sva braća umrla od neizlečivih bolesti ubrzo nakon rođenja.

ATA images

Nemanja je muž Sanje Kužet

Ko je muž Sanje Kužet?

Nemanja je direktor marketinga jedne auto-kompanije, a jednom prilikom voditeljka je ispričala kako su se upoznali.

- Ja sam njega upoznala sa 21 mojom godinom. Znači ja sam počela da radim na televiziji, slučajnost i sa 23 njegovih na jednom letovanju na Kritu, to je bila družina, oni muškarci krenuli na letovanje, sestra, ja, drugarice krenule na letovanje. Oni se svi tu nešto međusobno muvali, smuvali, ali on i ja nismo... On je tu nešto kao pokušavao, međutim on meni uopšte nije bio interesantan - pričala je Sanja tada u emisiji "Balkanskom ulicom" i dodala: 

- Ja sam bila mnogo teška i komplikovana, dobro sam se ja i udala. Elem, mi smo se tu zaista družili i posle nekog vremena smo mi započeli neku vezicu u tim godinama, koliko je to mogla da bude vezica i zaista je kratko trajala i nije bila ništa vredna nekog pominjanja. Međutim, deset godina kasnije, kad se meni sve u mom životu izdešavalo turbulentno, pošto je ta družina i dalje opstala, povremeno se tako viđala, on mi se tu nekako nametnuo kao neka osoba koja je bila uporna. Izgleda da su zaista kod mene nekako uvek dobijali oni najuporniji priliku da se družimo, da pričamo pa onda da procenim, da vidim da li tu dalje ima nekog štofa za dalje i hemije pre svega. Tako da, Nemanja, kada sam ga videla ponovo, nakon deset godina, je bio potpuno druga ličnost, zato što je bio zaista već izgrađen muškarac, formirana ličnost, ono sećanje na njega, normalno sa 23 godine i to tada, su bile zaista potpuno dve različite osobe, tako da smo imali jedan potpuno nov početak. On je verovao da je to to, da ćemo uspeti i da treba da damo šansu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)