Brak i veze

ZAPROSIO JE DEVOJKU NAKON 7 GODINA, A OVU REAKCIJU PSA NIKO NIJE OČEKIVAO: Ovim potezom pokazao na čijoj je strani! (VIDEO)

Svojim skakutanjem i pas je dao znak da je bilo krajnje vreme.

06.05.2024 15:44

ZAPROSIO JE DEVOJKU NAKON 7 GODINA, A OVU REAKCIJU PSA NIKO NIJE OČEKIVAO: Ovim potezom pokazao na čijoj je strani! (VIDEO)
Printcreen/Tiktok/pubity

Kada je par dugo u vezi i gradi odnos koji vodi ka braku, logično je da se u jednom trenutku očekuje i prosidba. Devojke su te koje se posebno raduju ovakvom jednom činu dok je za muškarce ovo vrlo nepredvidiva situacija, bez obzira koliko su u vezi sa svojom partnerkom. Odgovor nikada nije predvidiv i siguran.

Većina devojaka iščekuje stalno ovaj korak od muškarca a neke se skroz iznenade kada im jača polovina pripremi ovakvo iznenađenje. Ukoliko su duže vreme u vezi, mnoge devojkesu "digle" ruke da će se tako nešto skoro desiti, pa su prepustile da vreme učini svoje. 

Shutterstock

Prsten je po mnogima znak da je veza prešla na veći nivo i da je brak na pomolu

Na TikToku se pojavio jedan zabavan snimak mladog para koji su ovekovečili kamerom prosidbu dok im je na plaži društvo pravio pas. Nakon sedam godina provedenih zajedno, muškarac je skupio hrabrost da svoju lepšu polovinu pita da zajedno provedu ostatak života. Iako se devojka logično izuzetno obradovala ovome, posebnu radost zbog prstena i prosidbe je pokazao njihov pas

Dok je muškarac klečao na pesku i držao u ruci prsten, pas je počeo da kopa po pesku i da se vrpolji okolo od sreće ne znajući šta da radi. Iako su njih dvoje bili skoncentrisani na romantičan trenutak, životinja je svakako ukrala šou što je nasmejalo oboje. Pas je trčao okolo od sreće dok se devojka smejala sve vreme a onda bi s vremena na vreme prišao i pogledao ih. napokon momak je stavio devojciprsten na ruku a par se zatim i zagrlio. Pas je nestao iz kadra neko vreme dok su oni zajedno delili radost.

@pubity The perfect proposal doesn’t exi- 🤣🤣 #Pubity #RoadTo15M ♬ original sound - Pubity

Momak je otkrio kako nije nikome rekao da će je zaprositi sem njegove porodice.

Snimak je na mreži sakupio 2,8 miliona sviđanja a ljudi su bili oduševljeni čitavom atmosferom koja je vladala na plaži pored mora.

- Pas je kreirao u pesku srce, pogledajte još jednom.

- Brate, trebalo ti je čak sedam godina!

- Razumem zašto ona plače! Sedam godina!

- Nakon sedam godina.... Sedam godina mu je trebalo da odluči... Puno sreće devojko!

- Ovo je savršena prosidba - bili su neki od komentara.

Iako je čin sam po sebi izuzetno lep i romantičan čemu je doprineo i pas, većina je prozivala momka zbog tolikog čekanja. Mnogi su se našalili kako je pas proslavio događaj na pravi način i da se obradovao više od njih. Dok su mnogi kritikovali muškarca zbog odugovlačenja, neki su rekli kako je par verovatno bio mlad i da su možda bili srednjoškolci kada su započeli vezu i da ne voli svako da se oženi ili uda mlad. 

Ipak, veliku pažnju svih privukao je pas koji je kako je većina primetila, usled velike energije koja ga je "zapljusnula" od radosti, nacrtao u pesku srce.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)