Brak i veze

MISLILA JE DA IMA IDEALAN BRAK, A ONDA JE OTKRILA PRLJAVU TAJNU SVOG MUŽA: Kada mu je sasula istinu u lice, usledile su šokantne reči

Muž joj je sve priznao kroz suze.

23.04.2024 13:01

MISLILA JE DA IMA IDEALAN BRAK, A ONDA JE OTKRILA PRLJAVU TAJNU SVOG MUŽA: Kada mu je sasula istinu u lice, usledile su šokantne reči
shutterstock.com

Otkrivajući svoju priču, 35-godišnjakinja je objasnila da je upoznala svog partnera na fakultetu i brzo su se zaljubili. U 2020. su dobili devojčicu i sve je izgledalo idilično. Međutim, sve se srušilo u decembru kada je njena prijateljica primetila nešto sumnjivo.

- Moj muž je profesor na medicinskom fakultetu i sam je doktor.  Nekoliko meseci ranije, prijateljica me je izvela na ručak i rekla mi da sumnja da se nešto dešava između mog muža i jedne studentkinje medicine koja ima samo 25 godina. Tvrdila je da ih je videla kako se požudno gledaju - počela je svoju anonimnu ispovest na Reditu.


Iako je žena pokušala da se našali, njena prijateljica je insistirala da "nikada nije videla da on tako priča sa bilo kojom drugom ženom", nakon što je bila tako distancirana sve ove godine.

- Ona ga gleda kao da je Bred Pit, a on gleda nju kao što je nekada gledao tebe, govorila mi je prijateljica tokom razgovora. Nasmejala sam se i otišla kući - poručila je ova žena.

Shutterstock

Ženu prevario muž sa studentkinjom

Razgovor sa prijateljicom pomenula je suprugu kada je došla kući. Dok je očekivala da će on to energično poreći, nije to učinio.

-Pogledao me je suznih očiju, i rekao da mu je žao ali da ne može da je izbaci iz glave. Obratio mi se rečima:"Pokušao sam, veruj mi. Trebalo je da ti kažem ranije. Ali mislio sam da mogu da spasim naš odnos, zaista sam to želeo". Nakon ovih njenogovih reči zanemela sam - piše ova prevarena žena.

Romansa sa studentkinjom počela je da se komplikuje kada mu je napisala pismo u kojem je priznala da ga voli. Rečeno je da je ovo odbio, priznajući da bi to bila zloupotreba moći, ali to nije okončalo njegovu simpatiju.

shutterstock.com

Nakon afere rastali su se bez reči

- Potpuno je razumeo koliko je moralno izopačeno što pokušava da nastavi vezu sa studentom. Iskreno, ne sećam se kako sam tada reagovala. Mislim da sam tek sve shvatila kada sam počela da se pakujem i došla da živim sa roditeljima. Povela sam i našu ćerku sa nama - dodaje ova prevarena žena.

Odnos sa bivšim joj je veoma hladan, viđaju se samo kada treba da provede vreme sa njihovom ćerkicom. 

- Niko od nas dvoje ne pominje njegovu prevaru ali ja redovno proveravam profile na društvenim mrežama te devojke - zaključila je prevarena žena nakon kraha braka.

Njena ispovest izazvala je brojne komentare na Reditu. Malo je reći da su svi bili šokirani njenom pričom.

- Činjenica da nikad nije došao da razgovarate i popravite brak znači da mu nije stalo.

- Koliko je jadan svaki njegov potez.

- Neka se srami, a ti devojko pamet u glavu.

- Kakav scenario za film - samo su neki od komentara.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)