Ispovesti

OBRIJAO JE GLAVU I SAOPŠTIO DA IMA RAK: Dečko živeo na njen račun kao bubreg u loju, dok nije saznala šokantnu istinu (FOTO+VIDEO)

Posle svega on je čak imao obraza da joj traži novac, iako je tvrdio daje bogat.

22.04.2024 14:40

OBRIJAO JE GLAVU I SAOPŠTIO DA IMA RAK: Dečko živeo na njen račun kao bubreg u loju, dok nije saznala šokantnu istinu (FOTO+VIDEO)
Printscreen Instagram/itshayleydavies

Australijska manekenka Hejli Dejvis prošla je pakao sa bivšim dečkom. Kako je ispričala na jednom podkastu, bili su u vezi nekoliko meseci kad joj je skrušeno saopštio da ima rak kostiju. Hejli je zenemala od šoka dok je slušala njegove reči svesna da mu nije ostalo mnogo vremena. Ipak, odlučila je da ostane uz njega u tom teškom životom trenutku.

Hejli je ubrzo saznala da je sve bila laž, a da je njen bivši čak obrijao glavu kako bi što uverljivije glumio pacijenta sa tumorom.

 

 

Sve je saznala

Kako je priznala Hejli, ništa nije slutila sve do proslave svog rođendana kad joj se dečko požalio da mu je loše.

- Sećam se, bio je moj rođendan kad mi je rekao da mu je muka i da mora da ide kući. Nisam ni slutila da je on izmislio svoju bolest koju je koristio da se viđa sa drugom devojkom - započela je svoju ispovest Hejli, piše The Sun.

Nekoliko dana kasnije dugo ga nije bilo kod kući, a kad se vratio pitala ga je gde je bio, na šta je on samo kratko odgovorio - kod prijatelja. Pošto je bio bolestan, ona je vodila računa o svemu i plaćala sve od hrane do računa.

- Bilo mi je sumnjivo njegovo ponašanje, pa sam se u jednom trenutku dokopala njegovog telefona iako mi je strogo zabranio da gledam bilo šta na njemu. Potpuno sam se šokirala kada sam videla prepisku sa jednom devojkom koja je poručila da ga voli. Poslala sam joj poruku, ona me je pozvala i posle tri sata razgovora saznala sam šokantnu istinu - dodala je Hejli.

Kako je ispričala ,njen dečko ne da nije imao rak, već je bolest koristio kako bi se viđao sa drugom ženom.

- Ispostavilo se da je već duže vreme u vezi sa tom devojkom, da je ona upoznala njegovu porodicu, a ja sam bila neko sa strane. Ona nije imala pojma da on navodno ima rak i ubrzo sam shvatila da je sve to bila njegova laž, čak je i glavu obrijao kako bi bio uverljiviji - ispričala je Hejli.

Istina joj je pukla pred očima, pa je istog trenutka raskinula s njim i izbacila ga iz svog doma. Međutim, to nije kraj njenih muka sa bivšim.

- Ne samo da ga nije bilo sramota što me je tako bezočno lagao i varao, već je imao obraza da mi traži novac. Nisam mogla da verujem da posle svega ima obraza uopšte da mi se javi, a kamoli da traži pare od mene. Ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Da stvar bude luđa dok smo bili zajedno on je tvrdio daje izuzetno bogat, da poseduje više nekretnina i da zbog toga ni ne mora da radi - zaključila je Hejli. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)