Brak i veze

BILA JOJ JE NAJBOLJA PRIJATELJICA, A ONDA JE OSTALA TRUDNA SA NJENIM OCEM: "Moj tata je stariji od nje 26 godina, ali ona će sve uraditi da se domogne njegovog novca!" (FOTO+VIDEO)

Džoni je godinama bila opčinjena bogatstvom oca najbolje drugarice, a onda je odlučila da sa njim stvara porodicu

22.02.2024 21:32

BILA JOJ JE NAJBOLJA PRIJATELJICA, A ONDA JE OSTALA TRUDNA SA NJENIM OCEM: "Moj tata je stariji od nje 26 godina, ali ona će sve uraditi da se domogne njegovog novca!" (FOTO+VIDEO)
youtube-printscreen-Dr.Phil

Mlada Amerikanka Džoni (23) bila je šokirana kada je saznala da je njen otac Dejvid (49) započeo vezu sa njenom sada već bivšom prijateljicom Đinom (23), koja je čak 26 godina mlađa od njega. Ova neobična situacija izazvala je veliku buru emocija kod Džoni koja se oseća izdano i iznevereno od oca i od drugarice, ističući da se oseća "kao budala". Cela situacija je kuliminirala do te mere da je ovaj trio završio u TV emisiji, kada se saznalo da je Đina trudna sa Dejvidom.

Džonino snažno prijateljstvo sa Đinom i odnos sa ocem su uništeni, a ova devojka je priznala da je njihov odnos bio težak i pre nego što je Đina započela vezu sa njenim ocem. Ona je istakla da je Đina želela da započne vezu sa njenim ocem iz finansijskih razloga, nazivajući je "sponzorušom" i tvrdeći da želi da obezbedi sebi bolji život.

- Pre nego što je Đina počela da izlazi sa mojim tatom, bile smo bliske prijateljice. Sve smo radile zajedno, išle smo u kafiće, ona bi dolazila kod mene, ja bih išla kod nje, išle smo na porodične događaje i putovale zajedno. Upoznala sam je sa svojim tatom i videla je samo novac koji moj on ima. Stalno je davala komplimente na račun njegove kuće, samo je pričala o tome. Moj tata je stariji od nje 26 godina, ali ona će sve uraditi da se domogne njegovog novca, jer je sponzoruša - rekla je Džoni u emisiji, o čemu je pisao i Miror.

Džoni odgovorno tvrdi da je njen otac bio meta Đininih finansijskih ambicija. Međutim, Đina je ovakve tvrdnje negirala, ističući da je sama finansijski nezavisna i da njena veza sa Dejvidom nije zbog novca. Ova neobična veza izazvala je burne reakcije, kako u porodici, tako i u široj javnosti. Džoni je otvoreno izrazila svoje neodobravanje prema ovoj vezi, dok su Đina i Dejvid isticali da godine ne bi trebale da budu prepreka u vezi između muškarca i žene. Ipak, Džoni je nastavila da insistira na tome da je Đina iskorišćavala njenog oca i da će to nastaviti da radi.

Dejvid je takođe doveden u emisiju gde je sa suzama u očima morao da  se suoči sa ćerkom.

- Ti znaš da se ja, iako imam 49 godina, trudim da izgledam mladoliko i oduvek su me privlačile mnogo mlađe devojke latino izgleda. Nije mi prvi put da se zabavljam sa ovoliko mlađom devojkom. Znam da je trebalo da ti kažemo ranije, ali nisam želeo da te povredim. Misliš da me Đina iskorišćava zbog novca, ali nije istina. Kad postoji dobra veza između muškarca i žene, godine ne bi trebale da budu važne. Đina i ja imamo sjajnu vezu, iako postoji razlika u godinama - objasnio je on, ostavivši ćerku u suzama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)