Roditeljstvo DA LI MOŽETE DA POGODITE KOJA JE OD NJIH MAJKA, A KOJA ĆERKA? Ljudi u neverici kada im one otkriju godine, ali postoji i jedan PROBLEM! (FOTO) 07:30
Zanimljivosti SVI PRIČAJU O MIRI ŠKORIĆ I U ČEMU SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU: Jedan detalj na njenom ramenu nikome nije promakao (FOTO) 20:32
Roditeljstvo ŽELELI SU DA USVOJE BEBU: Sve je bilo gotovo, ali onda je muž došao mokar od suza s vestima o biološkoj majci! 19:40
Vesti PRE NEGO ŠTO JE MAMA UMRLA REKLA MI JE JEDNU REČ OD KOJE NE MOGU DA SE OPORAVIM: Otad mi život nije isti! 12:10
Roditeljstvo DETE JE LEGLO PORED AUTA I NIJE HTELO NI DA MRDNE: Očajni otac je sve pokušao, a onda se odlučio na potez koji je sve zapanjio! (VIDEO) 15:15
Brak i veze TRAŽIO JE SUPRUGU KOLIMA, A ONDA JE UGLEDAO U JEDNOM PARKU: Zanemeo je od bola kad je video šta radi na klupici, pa je odlučio da je pozove: Sve je snimio! (VIDEO) 22:00
Vesti OTAC JOJ JE UMRO I POSLE 5 GODINA NA TREMU KUĆE JE ZATEKLA PISMO: Sledila se od šoka, a kada je videla šta je u koverti gušila se u suzama! (FOTO) 16:42
Roditeljstvo ČEKALA JE SPEKTAKULARNU TORTU, a usledio je užas! Njena mama se nekontrolisano smejala i na sve to se i uneredila: Gosti zanemeli od šoka!! (VIDEO) 16:31
Zanimljivosti ONA JE SUPRUGA DANKA LAZOVIĆA: Vatrena crnka na koju niko ne ostaje ravnodušan podarila mu je naslednicu biblijskog imena! (FOTO) 21:00
Zanimljivosti "DOK SU DRUGI SPAVALI, TI SI NEGOVALA BOLESNU MAJKU"! Ovako je Isidora Bjelica govorila ćerki, koja danas ima 22 godine, a na koga vam liči? (FOTO) 19:10
Brak i veze MUŽ JE PRIZNAO DA 10 GODINA KRIJE VANBRAČNU ĆERKU: Srce mi je puklo, a onda je tražio nemoguću stvar od mene! 21:35
Ispovesti PRIZNALA JE PRIJATELJICI SVOJU NAJVEĆU TAJNU: "Naljutila se na mene i ispričala sve mojoj ćerki, ona je očajna!" 06:40