Brak i veze

"TRUDNA SAM, ALI DETE NIJE OD MOG PARTNERA": Dečko je slušao šokantan razgovor svoje devojke, a onda je isplivala neverovatna istina!

Htela je da se malo našali sa svojim dečkom, a on nije mogao da poveruje u to što čuje.

15.02.2024 20:40

"TRUDNA SAM, ALI DETE NIJE OD MOG PARTNERA": Dečko je slušao šokantan razgovor svoje devojke, a onda je isplivala neverovatna istina!
Printscreen/TikTok/dreandken

Negovati i razvijati dobru i kvalitetnu vezu je nemoguće bez ljubavi i poverenja. Ovo drugo često kod mnogih nedostaje, pa većina veza nažalost i puca zbog toga. Jedna devojka je na TikToku želela malo da se našali sa svojim dečkom i da vidi njegovu reakciju nakon saopštavanja jedne vesti.

Dok su neobavezno razgovarali, a momak je za to vreme bio u kupovini, devojka ga je zamolila da ostane na vezi, zato jer ju je zvala mama te je preuzela drugu liniju i njega potpuno mutirala kako bi nesmetano razgovarala sa mamom.

pexels.com

Poverenje je nešto što se u vezi gradi vremenom

 

- Hej mama, ono što sam htela da ti kažem je da sam ponovo trudna. Da ponovo sam trudna, to će biti naše treće dete. Da, stomak me boli već duže vreme. Ali najgore od toga je što dete nije Drejsovo. Sećaš se onog malog što je dolazio da održava kuću i baštu? Mislim da je njegovo. On je Meksikanac- čuje se kako devojka govori u očaju ne obazirući se na šokirang momka koji je sve vreme doziva, kuca po ekranu kako bi mu objasnila o čemu se radi.

Iako je izbezumljeni momak pokušavao da joj da do znanja da je sve čuje, devojka je nastavljala da plače  da se ispoveda majci o trudnoći, rekavši kako ne za kako će saopštiti tu vest svom momku, jer će u startu pomisliti da je dete njegovo i da će biti Jamajčanin.

Preplašeni i izbezumljeni mladić je pokušavao da izađe iz marketa gde je kupovao, a onda ga je uključila devojka rekavši mu kako je trudna. 

- Da li si ti ozbiljna- čuje se on u pozadini i devojka koja kroz smešak potvrđuje da jeste i pokušava da se sakrije iza telefona.

Pratioci ove tiktokerke su se sožili da je ovo jedna od najboljih skrivenih kamera a momak je po mnogima pokazao da voli devojku uprkos tome što je "nadrljao".

 

 

- Nije mogao brže da napusti prodavnicu.

- Ali činjenica da je i dalje zove po nadimku.

- Taj čovek je izgubio glavu u marketu.

- Nije dovoljno besan za mene. Mislim da je znao da je skrivena kamera.

- Ti si istresirala jadnog momka- bili su neki od komentara.

Dri i Ken kako se ovaj ljubavni par potpisuje na tiktok mreži, prati skoro 600 000 ljudi. Njihov sadžaj je šaljivog karaktera i često u svrsi zabave. Ipak kako su mnogi primetili, očigledno je momak naseo na ovu šalu odnosno nije bio svestan da je skrivena kamera po sredi pa je na vrlo realan način izrazio svoja osećanja. 

Pratioci su devojci poručili da se ne treba igrati tuđim osećanjima jer je  momak zamalo dobio srčani udar.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)