Brak i veze

OSTAVILA JE DEČKA POSLE SEDAM GODINA VEZE: Zbog onoga što joj je poklonio usledila je šok reakcija, svi joj govore samo jedno (VIDEO)

Neki misle da je ovaj mladić manipulator, a neki da je genije

18.01.2024 20:00

OSTAVILA JE DEČKA POSLE SEDAM GODINA VEZE: Zbog onoga što joj je poklonio usledila je šok reakcija, svi joj govore samo jedno (VIDEO)
shutterstock.com

Raskid duge veze može da bude bolan i težak za obe strane. Ali, u slučaju Tiktokerke Rakel raskid je dobio neočekivan obrt. Ona je napustila dečka sa kojim je provela sedam godina zbog, kako je rekla, činjenice da nije bila srećna u toj vezi i osećaja nesigurnosti. Ali, kad je ljubavnoj priči došao kraj, njen bivši dečko uradio je nešto što ju je zaprepastilo, pokazao je izuzetnu emocionalnu inteligenciju i pažnju u trenutku kada je njihova veza došla do kraja.

Rakel je otvoreno priznala da se često osećala nesigurno tokom veze i da nije postavila jasne granice od samog početka.

- Veza ne bi trajala duže od šest meseci da sam volela sebe - priznala je ova devojka.

shutterstock.com

Raskid nakon 7 godina

Pretpostavlja se da je to saopštila i dečku sa kojim je provela sedam godina. Posle raskida, Rakel je bila zatečena kada joj je njen bivši dečko poklonio knjigu pod nazivom "Zaljubi se u sebe", pažljivo upakovanu u crveni i roze papir sa srcima. U priloženoj ručno napisanoj poruci, njen bivši dečko je napisao:

- Znam da me više ne voliš, zato sada voli sebe.

Ovaj njegov gest izazvao je različite reakcije na društvenim mrežama. Snimak na mreži TikTok pogledalo  je više do 12 miliona ljudi, a mnogi su bili znatiželjni da saznaju kako je došlo do raskida, ističući da njen bivši dečko deluje veoma pažljivo i emocionalno inteligentno.

- Da sam na tvom mestu, ja bih jecala. Dečko je tako divan i brižan!

- Devojko, pogrešila si što si ga ostavila. Odmah ga pozovi da se pomirite!

- Bili ste sedam godina zajedno? I ovo ti je poklonio kad si ga ostavila? Brzo mu se vrati, on je tvoja srodna duša!

- Ovo bi me nateralo da se ponovo zaljubim u njega - pisale su devojke, raznežene gestom i porukom koju je bivši dečko ove tiktokerke poslao darivanjem knjige o samopomoći.

Ipak, bilo je i onih koji su procenili da je bivši dečko lepe tiktokerke pokazao manipulativno ponašanje.

- Ismeva te, i neka si ga ostavila! Trebalo je to mnogo ranije da uradiš.

- Ovo je manipulacija, a on manipulator, nadam se da nećeš nasesti i da se nećeš pomiriti sa njim – bili su neki od komentara ispod snimka koji je Rakel podelila.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)