Brak i veze

OTVORIO JE DUŠU I PRIZNAO KOLIKO VOLI BIVŠU DEVOJKU: Kad je čula šta govori potrčala mu je u zagrljaj, a onda je usledio veleobrt kome se niko nije nadao! (VIDEO)

Umesto očekivanog pomirenja usledilo je razočaranje.

17.11.2023 17:00

OTVORIO JE DUŠU I PRIZNAO KOLIKO VOLI BIVŠU DEVOJKU: Kad je čula šta govori potrčala mu je u zagrljaj, a onda je usledio veleobrt kome se niko nije nadao! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@metromeme

Bivša ljubav je bolna tačka mnogih i svako je barem jednom zažalio što je raskinuo sa nekim partnerom. Bilo da ste ostavljeni ili ste vi povukli taj potez, situacija je neprijatna. Češće više pate ostavljeni i analiziraju, ali i oni koji su bili inicijatori raskida često preispituju svoju odluku. Dešava se da nekad nema pravih krivaca i da do razlaza dolazi često zbog suludih stvari i sitnica, a posebno zbog loše komunikacije među partnerima kada ne kažu jasno šta im smeta i kako se osećaju.

shutterstock.com

Raskid je bolno iskustvo kroz koje isto prolaze i jedni i drugi u vezi

U jednom podkastu pozvani su bivši partneri kao gosti, sa tim da jedan od njih nije znao da je ovaj drugi tu. Devojka je slušala razgovor momka sa voditeljem i saznala nove stvari. Prva stvar koju ga je voditeljka pitala je kako ocenjuje od 1-10 izgled svoje bivše devojke on je bez razmišljanja rekao 8,5. Na pitanje kako misli da ga ona vidi on je sramežljivo rekao kao 5, te priznao da ga je ona "odbacila".

On je u intervuu otkrio šokantne i iznenađujuće stvari koje devojka do tad nije znala. Počeo je sa tim kako je želeo da se oženi s njom zbog čega se njegova bivša devojka šokirala kad je ovo čula. U jednom trenutku on je priznao da je nije preboleo.

- Želeli smo različite stvari. Ne možeš nekoga promeniti ako on to ne želi. Otkad me je napustila moj krevet je hladan i prazan. Nedostaje mi maženje sa njom, gledanje filmova...Da je ovde sada bih joj rekao da je volim, da mi nedostaje i da mislim na nju stalno i da bih voleo da smo ponovo zajedno- priznao je momak.

Devojka je s druge strane neprovidnog stakla bila vidno iznenađena kad je čula ove njegove reči. Na pitanje drugog voditelja da li preispituje svoju odluku da raskinu i da li bi želela da razgovara sa njim, ona je skočila u bukvalno potrčala u studuio. 

- Nisam znala da se tako osećaš! I ti si meni nedostajao - uzviknula je zagrlvši zapanjenog mladića.

- Pogrešna bivša - prošaputao je momak.

Snimak je na mreži sakupio 4,6 miliona sviđanja a svima je situacija bila prilično zabavna te su se osvrnuli na to i dali svoje mišljenje.

 

 

- Kada je ocenio bivšu sa 8,5 znao sam da je pogrešna.

- Ali njihove face kada kaže "pogrešna bivša", neprocenjivo. 

- Bila sam tužna sve dok nije izustio da je pogrešna.

- Hvala Bogu, čekao sam do kraja.

- Ništa me nije spremilo za kraj - bili su neki od komentara.

Ovaj podkast je veoma popularan i mnogi su oduševljeni sadržajem i celim konceptom pa su se radovali i novom izdanju. Iako je većina navijala da se dvoje bivših pomire i napokon razjasne sve nesuglasice mnogi su bili iznenađeni kada su shvatili da devojka nije ona o kojoj je on govorio. Ipak, oni romantičniji su priznali kako im je ovaj snimak vratio nadu da muškarci zaista imaju osećanja, ali da su se razočarali kad su shvatili da je u pitanju zabuna, najviše se razičarala bivša devojka kad je shvatila da nije govorio o njoj. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)