Brak i veze

HTEO JE DA SE NAŠALI, ALI NIJE DOBRO PROŠAO: U snimku je nazvao "devojkom", a ovo je bila njena reakcija! (FOTO/VIDEO)

Iako je to trebalo da bude u cilju zabave, njoj nije bilo do smeha.

12.07.2023 20:00

HTEO JE DA SE NAŠALI, ALI NIJE DOBRO PROŠAO: U snimku je nazvao "devojkom", a ovo je bila njena reakcija! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/TikTok/thelearys

Popularan trend na društvenim mrežama je da parovi jedno drugom u šali smeštaju neke smicalice. Iako znaju da mogu da budu prevareni, nekada se desi da nasednu na provokaciju, a kamera je uvek postavljena na skrivenom mestu da druga strana ne bi posumljala o čemu se radi. 

Jedan od popularnijih TikTokera koji objavljuje snimke sa svojom suprugom pod nazivom Lejersi, odlučio je da se našali sa njom dok se spremala za izlazak za vreme njihovog boravka na Bahamima. Pošto joj je naglasio kako će snimiti kratak snimak za društvene mreže, Tiktoker se uozbiljio i uneo se u svoju ulogu.

Printscreen/TikTok/thelearys

Tiktoker je iskoristio priliku da snimi video za svoje pratioce

Ovim rečima je započeo svoj snimak i u startu nasmejao pratioce.

- Mi smo na Bahamima, ja, moja deca i devojka. Zabavljamo se i do sada je bilo neverovatno - uz osmeh se obratio svojim pratiocima. 

Njena reakcija je nasmejala pratioce.

-Tvoja šta? - upitala je besna supruga. 

Iako je momak pokušavao da nastavi i objasni u svom storiju kako su tu već treći dan i da se lepo provode, njeno zapitkivanje je prekinulo njegovu priču i krenula je rasprava.

- Šta si rekao sada?  O čemu pričaš? - pitala je besno.

Pokušao je da se odbrani, ali bezuspešno. Ona mu je u jednom trenutku uzela telefon premotavajući snimak kako bi mu pokazala da je nazvao devojkom. Smireno, ali vidno besna je do kraja preslušala snimak, okrenula se i dala mu kofer rekavši da može da napusti prostoriju. 

@thelearys Guess that was a bad idea to do on her peri0d 😂 #prank #girlfriendprank #wifeprank ♬ original sound - TheLearys

Mnogi su se nasmejali, a komentari su počeli da se nižu. 

 

- Sledeći put reci bivša devojka.

- Ona je tako smirena.

- To je ta smirenost koja plaši...

- Pa, medeni mesec je sigurno završen.

- Joj, pa nije trebalo da reaguješ tako...on se samo šali - glasili su samo neki od komentara-

Par je objasnio da je i dalje zajedno i da je suprug samo hteo da se našali sa svojom ženom. Mnogi su ovu  ženu okarakterisali kao nekog ko ima neverovatan temperament, a većina je to povezala sa njenim latinoameričkim poreklom. Iako je ona u snimku smirena, njen pogled govori više od reči.

Ovaj par je inače poznat po šaljivim snimcima koje njihovi pratioci obožavaju, jer su izuzetno spontani i prikazuju dva različita temperamenta ljudi koji su savršeno usklađeni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)