Brak i veze

U CVEĆARI KOJU VODI SA SUPRUGOM POJAVILA SE VLASNICA HOTELA: Posle jedne njene rečenice otkrivena je šokanta tajna, u trenu se sve promenilo (FOTO)

Posle 20 godina ljubavi žena je shvatila da je svemu došao kraj.

04.05.2023 19:01

U CVEĆARI KOJU VODI SA SUPRUGOM POJAVILA SE VLASNICA HOTELA: Posle jedne njene rečenice otkrivena je šokanta tajna, u trenu se sve promenilo (FOTO)
shutterstock.com

Žena je u ispovesti savetnici za bračne odnose otkrila da je u dugogodišnjem braku, a da su ona i njen suprug u ranim četrdesetim godinama i da uspešno vode jednu cvećaru. Zajedno su dve decenije, međutim, žena je otkrla da nešto nije u redu jer je njen suprug stalno nestajao i bio je povučen.

Žena je rekla kako je pretežno bila zauzeta poslom i vaspitavanjem sina i ćerke, međutim, da svoje probleme sa suprugom nikada nije rešila. Kako ona otkriva, pre dve nedelje imali su jednu mušteriju koja je vlasnica hotela i koja je tražila da vidi njenog muža.

- Nije mogla da me vidi kako radim u posebnoj prostoriji kada joj je jedan od naših cvećara rekao da moj muž nije tamo ali ja jesam tako da nije mogla dovoljno brzo da pobegne - kaže žena u svojoj ispovesti

shutterstock.com

Žena je otkrila da njihova mušterija stalno traži njenog suppruga

To ju je navelo da pogleda suprugov telefon, a onda je otkrila i da je on imao duge razgovore sa tom ženom o se*sualnim mislima i fantazijama. Njoj je sve u jednom trenutku bilo jasno jer je otkrila zbog čega se u poslednje vreme ponašao distancirano, zašto ju je poljubio na određeni način i zašto nije zainteresovan za intimu.

Njen suprug je tvrdio kako je to bilo samo flertovanje ali da je njoj slomljeno srce. Žena je bila sigurna u sebe i držala je do svog izgleda tako da joj je bilo nemoguće da neka druga žena privuče pažnju njenog muškarca. Ona voli svog supruga ali ne želi da živi u laži i sada je ona jedina ovde na gubitku.

Savetnica je objasnila ženi da je razume i da je sigurno izgubila poverenje u svog partnera, ali da je moguće vratiti ga ako se oboje potrude. Ono što je uradio, kako ona kaže, svakako je uticalo na njihov brak ali se postavlja pitanje kako bi se on osećao da to ona učini.

- Recite mu da se osećate iznevereno i da želite da rešite problem koji je doveo do nedostatka intime. Dajte mu do znanja da ste zabrinuti i povređeni i izrazite potrebu da ovo zajedno rešite - kaže savetnica.

Ona je predložila ženi da jasno postavi granice i predoči suprugu da prekine kontakt sa klijentkinjom. Ako on na to ne pristane, povratak poverenja je, prema njenim rečima, nemoguć.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)